Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του, Κλέλια Μενελάου (VIDEO)

Στην πρεμιέρα της παράστασης Faith βρέθηκε το Φτιάξε Καφέ να στα πω στο θέατρο Γκλόρια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Εκτός από την παράσταση, η οποία θα παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή, οι πρωταγωνιστές μίλησαν και για πιο… προσωπικά τους θέματα. Συγκεκριμένα η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα και πόσο μοναδικά συναισθήματα της έχει δημιουργήσει. Μάλιστα τόνισε πως δεν ξέρει αν θα πραγματοποιήσει βάφτιση, παρότι έχει δώσει όνομα στην κορούλα της.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην σχέση του με την Κλέλια Μενελάου. Το ζευγάρι είναι μαζί και ζουν τον ερωτά τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν ρωτήθηκε για τη σχέση του. Τι έχουν περισσότερο οι Κύπριες από τις Ελληνίδες, τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Δικαίως είναι το νησί της Αφροδίτης. Για τον πληθυσμό που έχει βγάζει πολύ όμορφες κοπέλες, αλλά και αγόρια». Μετά από αυτό μάλιστα ομολόγησε πως η Κλέλια είναι η… Αφροδίτη του γελώντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!