Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ομολογία που συγκλονίζει: «Εγώ οδήγησα τους ληστές στο δωμάτιο της Kardashian» (ΦΩΤΟ)

Στις αρχές του μήνα η Kim Kardashian βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν εισέβαλαν ένοπλοι ληστές στο δωμάτιό της στο Παρίσι και της πήραν πράγματα αμύθητης αξίας.

Η γνωστή τηλεπερσόνα έκτοτε φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ καθώς έζησε ιδιαίτερα άσχημες στιγμές στην πόλη του φωτός. Όπως αναφέρουν διεξοδικά τα δημοσιεύματα, η Kim παρέμεινε καθηλωμένη υπό την απειλή όπλου για αρκετά διάστημα. Πριν λίγες ώρες, security του ξενοδοχείου που διέμενε η τηλεπερσόνα, μίλησε δημόσια για όσα βίωσε.

Με το μικρό μόνο όνομα, Abdulrahman για λόγους ασφαλείας, ο υπάλληλος ανέφερε πως το ξενοδοχείο δεν ενδιαφέρθηκε για την ασφάλεια και τις λεπτομέρειες της βραδιάς

«Ήμουν πίσω από το γραφείο μου. Η πόρτα ήταν κλειστή, όμως είναι γυάλινη και μου είπαν να ανοίξω. Είδα ρούχα αστυνομικών, καπέλα και μπουφάν με σήματα. Τους είπα να περάσουν καθώς ήταν ανοιχτά, όμως επέμειναν να πάω να τους ανοίξω. Όταν άνοιξα με έπιασαν και με έδεσαν με χειροπέδες», περιγράφει ο 37χρονος στη MailOnline.

abdulrahmad

Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε πως προσποιήθηκε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Kim Kardashian, με τους επιτήδειους να μην πείθονται και να τον σέρνουν στο δωμάτιό τους. Οι ληστές ήταν ιδιαίτερα άγριοι, με έναν εξ αυτών να τον απειλεί: «Μην με ξανακοιτάξεις ή θα σε σκοτώσω».

Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έχει επισημάνει εδώ και πολλά χρόνια στο ξενοδοχείο την ανάγκη για πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας. «Αν δείτε την μεγάλη πόρτα του κτιρίου δεν ήταν κλειδωμένη, ήταν ανοιχτή. Μιλήσαμε και δεν ενδιαφέρθηκε. Ο κωδικός της πόρτας δεν έχει αλλάξει ποτέ και το γνωρίζουν όλοι», περιγράφει χαρακτηριστικά ο Abdulrahman.

Εν συνεχεία τα μέλη της συμμορίας τον ρωτούσαν επίμονα πού βρίσκεται η «γυναίκα του ράπερ». Αν και προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», δεν τα κατάφερε. «Μην λες ψέματα! Αλλιώς θα σε σκοτώσουμε”, μου είπαν», λέει ο Abdulrahman. Και πρόσθετει: «Όταν τελικά παραδέχτηκα ότι μένει στο ξενοδοχείο, είπα σε έναν από αυτούς, να μην την αγγίξουν. Να μην της κάνουν κακό. Τότε μου απάντησε: ”Ήρθαμε εδώ μόνο για τα χρήματα!”».

kardashian-bodyguard

Αφού εισέβαλαν λοιπόν στο δωμάτιο μπήκαν όλοι μαζί. Η περιγραφή του security για την αντίδραση της Kim συγκλονίζει.«Εκείνη άκουσε θόρυβο και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι. Μπήκαμε μέσα, την τράβηξαν από το κρεβάτι και μας έδεσαν και τους δύο στο πάτωμα ενώ η Kim φώναζε να μην της κάνουν κακό γιατί έχει παιδιά. Εκείνοι μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει κανένας μας και ότι αν είμαστε ήσυχοι δε θα μας πειράξουν. Όπως χαρακτηριστικά είπαν, είχαν έρθει για τα λεφτά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!