Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε φεστιβάλ της Αυστραλίας το «Chevalier»-Τι αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς για τα γυρίσματα

sakis-rouvas-people-152-6

Την σπουδαία πορεία του σε κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο συνεχίζει το «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Πρόσφατα, η ταινία παρουσιάστηκε στην Αυστραλία, με τον Σάκη Ρουβά να συγκεντρώνει θετικές κριτικές, αλλά και να αποκαλύπτει σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

«Το ότι το “Chevalier” ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα είχα κάνει, ήταν για μένα μία πρόκληση. Το σημαντικό στοιχείο ήταν η Αθηνά Τσαγκάρη, που είναι μια πολύ σπουδαία σκηνοθέτις και πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας δώσει πολλές χαρές, θα μας κάνει πολύ υπερήφανους», ανέφερε ο Σάκης σε τηλεφωνική συνέντευξη στο SBS,  το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της Αυστραλίας με εκπομπές σε πολλές γλώσσες, μία εκ των οποίων στα ελληνικά, επιβεβαιώνοντας την διεθνή του απήχηση.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, η γνωριμία του με την Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη έγινε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα: «έλαβα ένα τηλεφώνημα, μου είπαν ότι η Αθηνά θέλει να με γνωρίσει και να μιλήσουμε για μια ταινία. Είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία και μιλήσαμε πολλές ώρες. Με βοήθησε να ανακαλύψω τον χαρακτήρα και να τον προσεγγίσω».

Ο Σάκης δεν έκρυψε ότι τα γυρίσματα του «Chevalier» είχαν δυσκολίες, καθώς πραγματοποιήθηκαν πάνω σε σκάφος και την περίοδο του Χειμώνα.

«Είχαμε πολλούς νοτιάδες στην Αττική και μας έκαναν δύσκολα τα γυρίσματα. Έκανε και αρκετό κρύο. Κάποιες σκηνές που είμαστε έξω στο κατάστρωμα ήταν δύσκολες. Σε μια σκηνή ρωτάει ένας εκ των πρωταγωνιστών “κρυώνει κανείς;” και κάνουμε όλοι τους αδιάφορους. Στην πραγματικότητα, όμως, είχαμε πεθάνει από το κρύο!», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Σάκης αποκάλυψε ότι λίγο πριν τις γιορτές θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο και πως θα ήθελε να κάνει κι άλλες ταινίες, ενώ δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την αγάπη της Ομογένειας κάνοντας συναυλίες στην Αυστραλία, είτε γυρίζοντας μία ταινία εκεί!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!