Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

National Enquirer: Το πρωτοσέλιδο που «καίει» τη Τζολί! (ΦΩΤΟ)

Ένας μήνας πάει από την περιβόητη αυτή αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η πασίγνωστη ηθοποιός στον, χρόνια άντρα της, Μπραντ Πιτ.

Δημοσιεύματα μέχρι σήμερα έφεραν στο φως τον Μπραντ ως ναρκωμανή, αλκοολικό με βίαιη συμπεριφορά προς εκείνη αλλά και τα παιδιά. Μάλιστα, είχε σημειωθεί ένα περιστατικό με τον γιο του Maddox – ότι και καλά του είχε ασκήσει βία ο Μπραντ ενώ ήταν πιωμένος – κάτι το οποίο μετά απο έρευνες διαπιστώθηκε ότι ήταν ψέμα.

Το πρώην ζευγάρι λοιπόν προχώρησε σε έναν προσωρινό συμβιβασμό, ο οποίος δίνει την κηδεμονία των παιδιών στην Τζολί και επιτρέπει στον Μπραντ να τα βλέπει μόνο με την παρουσία ψυχοθεραπευτή. Η ηθοποιός όμως φαίνεται πως από την φούρια της προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις, όπως την μήνυση που έκανε στον Peter Hilton για ένα κείμενο που είχε αναρτήσει όσον αφορά το διαζύγιο. Τώρα, ερχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση το εξώφυλλο του περιοδικού » National Enquirer», το οποίο κάνει μεγάλη αποκάλυψη:angelina-jolie-drug-scandal-brad-pitt-divorce-06

Γνωστό είναι το γεγονός πως η ηθοποιός παλιότερα είχε μια πολυτάραχη ζωή από πολλές απόψεις, η οποία, μάλλον, μετά την μετακόμιση της σε καινούργιο σπίτι μαζί με τα παιδιά της, επέστρεψε. Φήμες λένε πως βδομάδες μετά την απομάκρυνση της από το πλευρό του Μπραντ η 41χρονη κύλησε πάλι σε παλιές «καλές» συνήθειες όπως η χρήση ναρκωτικών και σε «περίεργες σχέσεις» του παρελθόντος που της ξανα χτύπησαν την πόρτα.

Το περιοδικό μάλιστα ανέφερε πως θα δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες από την νέα κατάσταση της ηθοποιού. Αναμένουμε λοιπόν!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!