Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστή τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της: «Ο πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να με σκοτώσει» (ΦΩΤΟ)

kramer-uncesored

Σε ένα συγκινητικό ξέσπασμα προχώρησε γνωστή τραγουδίστρια της country, μιλώντας για τη βία που δεχόταν για πολλά χρόνια από τον πρώην σύζυγό της.

Πλέον συμμετέχει στο Dancing With The Stars. Στα παρασκήνια του show άνοιξε την καρδιά της λέγοντας: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ο πρώην σύζυγός μου πήγε στη φυλακή γιατί προσπάθησε να με σκοτώσει. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ μυστικό, που κρατούσα μέσα μου για πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η κατάσταση με διέλυσε».

Με αφορμή την αποκάλυψη, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America, όπου μίλησε διεξοδικά για όσα έζησε. Η 32χρονη εξήγησε πως ένιωσε «ανακουφισμένη» όταν έμαθε πως είχε αυτοκτονήσει ο πρώην σύζυγός της το 2012. Ο Michael Grambino, με τον οποίον είχε παντρευτεί, βρισκόταν στη φυλακή με πενταετή κάθειρξη, μετά την απόπειρα δολοφονίας της το 2005.

Μιλάμε για την Jana Kramer, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για όσα ζούσε στο πλευρό του Grambino. Εξήγησε μάλιστα πως όσα ζούσε την έκαναν να θέλει να πεθάνει! «Όταν τσακωνόμασταν και με έπιανε από το λαιμό, έβλεπα τη μητέρα μου, την κηδεία μου… Περνούσε κυριολεκτικά η ζωή από μπροστά μου», εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα.

Πλέον η Kramer είναι μία γλυκιά μανούλα, που φροντίζει την 9 μηνών κόρη της Jolie. Είναι ευτυχισμένη με το σύζυγό της, Mike Caussin και όλα όσα είχε βιώσει ανήκουν πλέον στο μακρινό παρελθόν, καθώς ήταν μόλις 19 όταν παντρεύτηκε τον τότε 36χρονο Michael Gambino το 2005.

Η βία ξεκίνησε λίγο μετά το γάμο τους και εξελίχθηκε μέχρι του σημείου που ο άντρας της επιχείρησε να την πνίξει. «Θυμάμαι το τηλέφωνο που μου έκαναν όταν αυτοκτόνησε και νιώθω άσχημα γιατί το πρώτο συναίσθημά μου, ήταν ανακούφιση που είχε πεθάνει», εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

jana-kramer

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!