Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πετρουτσέλη: «Η γνώμη μου για την Σπυροπούλου άλλαξε 360 μοίρες όταν τη γνώρισα»

florinta2

«Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου μπορεί να κρίνεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά».

Στο περιοδικό « Υοu» και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο που έχει σχολιαστεί και την έχουν «πολεμήσει» όσο λίγα. Ήσουν διστακτική πριν τη γνωρίσεις για το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία σας; Άλλαξες γνώμη για εκείνη μετά;

Η γνώμη μου για την Κωνσταντίνα άλλαξε 360 μοίρες όταν τη γνώρισα. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου μπορεί να κρίνεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά. Αλλά σε διαβεβαιώνω πώς είναι η φίλη που θα σου σταθεί στα δύσκολα, που θα έχει πάντα την έννοια σου, που θα δώσει περισσότερα απ’ όσα θα πάρει και που θα χαλάσει τη δίαιτά της για να φάει μαζί σου γλυκιά κρέπα όταν είσαι στεναχωρημένη.

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία σου στην τηλεόραση την θεωρείς καλή παρουσιάστρια;

Με το χέρι στην καρδιά θεωρώ ότι είναι καλή παρουσιάστρια και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υποκριθεί, είναι αυτό που βλέπεις, «ανοιχτό βιβλίο»… Το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα είναι πως πάντα γελάει και το κάνει με την καρδιά της. Είναι αυθόρμητη, νομίζω πως μέσα της κρύβεται ένα μικρό παιδάκι και επειδή η εικόνα μετρά στο φακό, έχει ένα υπέροχο πρόσωπο που απλούστατα κάθεσαι και τη χαζεύεις όταν την βλέπεις…

Τα όνειρα και οι στόχοι σου σε σχέση με την καριέρα σου στην τηλεόραση εξαντλούνται στην ψυχαγωγία;

Λατρεύω τη δουλειά μου και δεν εννοώ μπροστά στο φακό αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες, όπου νιώθω εξίσου οικεία και δημιουργική. Ο Παύλος Σταματόπουλος με ώθησε να κάνω στην εκπομπή πράγματα που παλαιότερα δεν είχα τολμήσει να δοκιμάσω, όπως, για παράδειγμα, διάφορα κοινωνικά θέματα που έχουν αναδείξει άλλες πτυχές του εαυτού μου. Μου αρέσει ο ρόλος μου, δεν θα άλλαζα κάτι, νιώθω πολύ ικανοποιημένη από αυτό που κάνω.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!