Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία της Kim Kardashian μόλις κυκλοφόρησε (VIDEO)

kim-kardashian-robbed

Η ένοπλη ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι, απασχολεί τα Μέσα καθημερινά ποικιλοτρόπως. Πολλά δημοσιεύματα τάσσονται υπέρ της τηλεπερσόνας και άλλα σχολιάζουν αρνητικά την στάση της και το προφίλ που προωθεί.

Η ίδια, αποστασιοποιήθηκε από όλα. Ουσιαστικά εξαφανίστηκε τόσο  από τα social media, όσο και από κοσμικές εμφανίσεις. Ο ξένος Τύπος, θέλει την 35χρονη να βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και να είναι χάλια ψυχολογικά. Η επιβεβαίωση για την άσχημη ψυχολογία της, ήρθε από την αδερφή της Khloe, η οποία χθες ως καλεσμένη στην Ellen Degeneres ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αδερφή μου δεν είναι καλά. Ήταν μια τραυματική εμπειρία».

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και όλοι απορούν για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την βραδιά κυκλοφόρησε ένα βίντεο ντοκουμέντο. Συγκεκριμένα, το RadarOnline, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την Kim μαζί με αστυνομικούς, αμέσως μετά τον εφιάλτη που βίωσε. Όπως θα δείτε, φαίνεται να είναι θλιμμένη αλλά σχετικά ψύχραιμη. Μάλιστα, συνομιλεί μέσω cameras με οικείο πρόσωπο της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!