Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σκληρή απάντηση της Αρναούτη στην Κουτσελίνη για όσα δήλωσε στην εκπομπή (ΦΩΤΟ)

Χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε δημόσια για την στάση της Μίνας Αρναούτη, με αφορμή το “ανέκδοτο” που ανέβασε σχετικά με το αλκοόλ.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως θα ήταν καλύτερο να μην παίζει με το αλκοόλ, ενώ της απεύθυνε με ωραίο τρόπο έκκληση για να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση από το προφίλ της.

Σήμερα λοιπόν η Μίνα πέρασε στην αντεπίθεση μέσα από το προφίλ της στο facebook. Συγκεκριμένα, έκανε δύο αναρτήσεις απευθυνόμενη ξεκάθαρα στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Star.

Αναλυτικά, στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε χθες το απόγευμα: «Να αποσύρουν τις κοινοποιήσεις που έκαναν να μας αποκαλούν βίζιτες και να μιλάνε για δήθεν νταλαβέρια εκπροσωπώντας την γνώμη κάποιο άγνωστου αποστολέα σε ένα σημείωμα! Έκαναν τον κόσμο να μας σιχαίνεται! Ναι ,σε εσάς μιλάω!!! 8 μήνες ανέχτηκα πολλά! Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.. είπα να προστατέψω την υστεροφημία του φίλου μου αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω με ψευδείς κατηγορίες. Ένα σας λέω μαζευτείτε γιατί για να αποδείξω την αθωότητα μου θα πω και τις αλήθειες που δεν λέγονται από σεβασμό! Δείξτε σεβασμό επιτέλους σε ότι πέρασα και τέλος δεν έχει… κλείστε και το στόμα του δημοσιογράφου που ζει εις βάρος μου γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!»

Σήμερα πριν λίγες ώρες ήρε πήρε θέση, χρησιμοποιώντας και το όνομα της παρουσιάστριας. «Αν είσαι η Ζήνα και όχι μια γυναίκα στο Star, ας έπαιρνες τηλέφωνο όχι να μου κάνεις έκκληση στον αέρα της εκπομπής σου… γιατί άραγε;; Το θέμα τελειώνει εδώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!