Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο! Κυκλοφόρησε σε στολή για το Halloween η Kim Kardashian ως θύμα ληστείας!

kim-kardashian

Η ένοπλη ληστεία εναντίον της Kim Kardashian στο Παρίσι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις εξελίξεις να είναι πολλές και καθημερινές. Η 35χρονη star έχει εξαφανιστεί από τα social media και γενικότερα δεν εμφανίζεται δημόσια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, είναι χάλια ψυχολογικά και ξεσπά συχνά σε λυγμούς.

Φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την χιουμοριστική πλευρά της υπόθεσης – αν υπάρχει- προχωρώντας σε μια κίνηση που ξαφνιάζει. Συγκεκριμένα, πωλείται στο διαδίκτυο μια στολή για το Halloween που δείχνει την Kim ως θύμα ληστείας! Στοιχίζει 69,99 δολάρια και μέσα περιέχει ένα φίμωτρο, χειροπέδες και ένα μπουρνούζι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το δαχτυλίδι της τηλεπερσόνας, το οποίο κλάπηκε και στοιχίζει 4 εκατομμύρια δολάρια.

kim-kardashian-stoli-halloween

Στην περιγραφή για την στολή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Έχει αφοσιώσει τη ζωή της στην προώθηση της αμερικανικής παρακμής, στα νιάτα, στην ηδονή, αλλά όλα αυτά την οδήγησαν σε μια βραδιά στο Παρίσι, όταν οπλισμένοι άντρες την έδεσαν, έκλεψαν τα κοσμήματα της, αλλά και την ηρεμία της. Σε αυτό το Halloween διασκέδασε με την ποπ κουλτούρα και μεταμφιέσου στη βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

 

Αναμένουμε να δούμε, αν η στολή αυτή θα φορεθεί και στο δικό μας καρναβάλι!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!