Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάββας Γκέντσογλου: Η αντίδραση του μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού με την Αγγελική Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

Στις αρχές του μήνα, η είδηση του χωρισμού της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρώτη η εφημερίδα Spirto, μετά από ρεπορτάζ, ανέφερε πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγοι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο τους θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος είναι η επιμέλεια του παιδιού που έχουν αποκτήσει μαζί.

Η Αγγελική Ηλιάδη, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, ενώ πιο πριν ανέβασε στα social media, ένα βίντεο-collage με φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, ο Σάββας προτίμησε να μη δηλώσει κάτι και να αποστασιοποιηθεί από τα όσα γράφονται.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, βρίσκεται στην Κροατία, όπου και αγωνίζεται στην ομάδα Hajduk Split. Αν και φαίνεται να μην ασχολείται με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, για πρώτη φορά ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα με ένα αινιγματικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, στην εικόνα γράφεται: «Μην ανησυχείς. Ο Θεός έρχεται πάντα στην ώρα του. Να τον εμπιστεύεσαι».

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι ισχύει τελικά.

gkentsoglou

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!