Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αποκάλυψη για την ένοπλη ληστεία στη σουίτα της Kardashian: «Γνώριζε πως υπήρχαν απειλές»

Η Kim Kardashian West ζει για τη δημοσιότητα και η ίδια έχει επωφεληθεί από το γεγονός αυτό. Αλλά στις 3 Οκτωβρίου της συνέβη κάτι που θα θυμάται με τρόμο σε όλη της τη ζωή. Η socialite βρισκόταν στη γαλλική πρωτεύουσα για το Paris Fashion Week. Είχε κλείσει ένα διαμέρισμα στο No Address Hotel, όταν ένοπλοι μασκοφόροι ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές διαμέρισμά της.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε στο BBC πως οι ληστές ήταν πέντε. Φορούσαν μπουφάν αστυνομικού τύπου και εξανάγκασαν το φύλακα να τους δείξει το διαμέρισμα της Kim. Σύμφωνα με το Reuters, οι ένοπλοι πέρασαν χειροπέδες στο θυρωρό. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, ο ένας από τους ληστές απειλούσε την Kim βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις έψαχναν για τα κοσμήματά της, ιδιαίτερα το δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια την έσυραν στο μπάνιο, όπου την έδεσαν και την κλείδωσαν, ενώ εκείνοι διέφυγαν με ποδήλατα. Η λεία που πήραν μαζί τους οι ένοπλοι ληστές υπολογίζεται σε πάνω από 10 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού που έκανε δώρο ο Kanye στην Kim στη δεύτερη επέτειό τους. Όταν έφυγαν οι ληστές, εκείνη κατάφερε να απελευθερωθεί, ενώ ήταν σε κατάσταση υστερίας μέχρι να μιλήσει με το σύζυγό της, που εκείνο το βράδυ έδινε συναυλία στο Meadows Music & Arts Festival στη Νέα Υόρκη. Με το που του μεταφέρθηκαν τα νέα, διέκοψε την εμφάνισή του στη μέση του τραγουδιού. «Ήθελε να είναι κοντά της το συντομότερο» λέει οικογενειακός τους φίλος. «Ο Kanye αισθάνθηκε πως εκείνη τρομοκρατήθηκε και ήταν έτοιμος να πετάξει για Παρίσι και να βρει τους άντρες που έκαναν αυτό το πράγμα στη σύζυγό του».

Τελικά η Kardashian West επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, για να βρεθεί και πάλι με την οικογένειά της, το ράπερ σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, North, 3, και Saint, 10 μηνών. Πρόσωπο από το σόου της, Keeping Up With The Kardashians, λέει πως το να βρίσκεται με την οικογένειά της τη βοηθάει, αλλά παραμένει ταραγμένη. «Δεν ήταν ποτέ πιο τρομαγμένη» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Η Kim ξεσπά σε κλάματα κάθε λίγο» δηλώνει φίλος της οικογένειας. «Το περνάει όλο αυτό πολύ δύσκολα. Δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα μπορούσε να της συμβεί κάτι τέτοιο. Της φέρθηκαν με βαρβαρότητα, την κακοποίησαν και εκείνη ικέτευε για τη ζωή της και φοβόταν πως θα τη βιάσουν».

Η κινηματογραφική ληστεία έγινε αφορμή για να ανοίξει η συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια της Kim και κατά πόσο η επίδειξη πλούτου στα social media την έκαναν στόχο. «Γνώριζε πάντοτε πως υπήρχαν απειλές» τονίζει άτομο του στενού της περιβάλλοντος «Αλλά όλο αυτό είναι αόριστοι φόβοι, που απέχουν από την πραγματικότητα». Πλέον, μετά το συμβάν, ο West ορκίστηκε πως θα αυξήσει την ασφάλεια για όλη την οικογένεια. «Συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να τη χάσει και δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε για αυτό» λέει πρόσωπο κοντά στην οικογένεια, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «η Kim θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να νιώσει ασφαλής και πάλι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!