Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελληνίδα εστεμμένη παραδέχεται: «Στο Λονδίνο με ήθελαν skinny, έπρεπε το πόδι μου να γίνει σαν το χέρι μου!» (ΦΩΤΟ)

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα, μοναχοκόρη –άρα και «πριγκίπισσα», η Χριστιάνα Γεωργοπούλου όταν δεν έκανε άνω κάτω το σπίτι με την υπερκινητικότητά της ονειρευόταν πως όταν θα μεγαλώσει θα παντρευτεί και θα δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, όνειρο σχεδόν κάθε μοναχοκόρης. Το modeling δεν συμπεριλαμβανόταν σε κανένα από τα όνειρά της. Κανείς δεν της είχε πει ποτέ τίποτε για την ομορφιά της και εκείνη την εποχή η Χριστιάνα «προσπαθούσα να ανακαλύψω τη θυληκότητά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά».

Μία έξοδος ήταν αρκετή για να αλλάξει για πάντα η ζωή της.

Πώς μπήκε το modeling στη ζωή της; «Προέκυψε στα 19 μου, όταν με τις φίλες μου πήγαμε να παρακολουθήσουμε ένα διαγωνισμό ομορφιάς. Στην κριτική επιτροπή ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης και εγώ στο τέλος του ζήτησα ντροπαλά να βγούμε μια φωτογραφία. Εκείνος μού απάντησε “Όχι” κι εγώ ‘πάγωσα’, σάστισα. ‘Θα το κάνω υπό ένα όρο’ μου είπε, ‘να πάμε αύριο για φαγητό με τους γονείς σου για να σε αναλάβω’. Όταν επέστρεψα στο σπίτι έκλαιγα από τη χαρά μου. Το είπα στη μαμά μου και εκείνη νόμιζε πως είναι της φαντασίας μου». Την επομένη ο όρος του σχεδιαστή είχε πραγματοποιηθεί και εκείνος έπεισε τους γονείς της Χριστιάνας. Δύο εβδομάδες μετά «ανέβηκε» με τους γονείς της στην Αθήνα για να βρουν την επόμενη κατοικία της. Άλλωστε, είχε περάσει και στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, μόνο που πλέον θα έριχνε όλη της την προσοχή στο modeling.  Για το επόμενο διάστημα ο Ασλάνης θα ράβει πάνω της τα ρούχα και εκείνη θα είναι συνεχώς δίπλα του στα σόου του, σε οποιαδήποτε εμφάνισή του τηλεοπτική ή στον Τύπο. «Στη συνέχεια πήγα και σε ένα πρακτορείο μοντέλων για να εξελιχθώ» συμπληρώνει.

Θυμάται με ενθουσιασμό το παρθενικό της show, το άγχος πριν περπατήσει για πρώτη φορά στην πασαρέλα και τη χαρά που την πλημμύρισε στο τέλος. «Ήταν στο Fashion Week, στο show της Kathy Heyndels. Ήταν ο Μιχάλης μαζί μου στα παρασκήνια και με παρότρυνε» μου εξιστορεί.

Το 2012 εκλέγεται αναπληρωματική Μις Ελλάς, ενώ αρχίζει η περιπέτειά της σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και εσχάτως το Μιλάνο. Πριν από λίγους μήνες, η ισπανική εφημερίδα Marca  (μια από τις αθλητικές εφημερίδες – κολοσσούς στην Ευρώπη) διοργάνωσε μια ψηφοφορία για να εκλέξουν οι αναγνώστες της –που δεν είναι μόνο ισπανοί, αλλά γενικότερα Ευρωπαίοι και κάτοικοι χωρών της Λατινικής Αμερικής- το ωραιότερο μοντέλο της Ευρώπης. Στο διαγωνισμό λάμβαναν μέρος πάνω από σαράντα επαγγελματίες μοντέλα. Η Χριστιάνα κέρδισε με διαφορά.

xristiana-georgopoulou-people-174-4

Σήμερα εργάζεται σε Μιλάνο, Τουρκία και Παρίσι, όμως, όπως παραδέχεται, έχει περάσει και στιγμές δύσκολες στο χώρο. «Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω το  modeling. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι τόσο πολλά όσα κέρδιζαν παλαιότερα τα μοντέλα, μπορεί οι δουλειές να είναι περιορισμένες, ο ανταγωνισμός μεγάλος, αφού έρχονται και μοντέλα από το εξωτερικό… Πρέπει κανείς να διαθέτει γερό στομάχι, να αντιμετωπίσεις απορρίψεις, αλλά παρόλα αυτά,  ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω γιατί όλο αυτό το κάνω με γεμάτη ψυχή και με ευχαριστεί» λέει. Στο εξωτερικό, τα στάνταρντς είναι πολύ υψηλά. Η ίδια θυμάται να έχει διπλή φωτογράφιση σε μια ημέρα. «Ήθελαν μόνο εμένα και απέρριψαν τις προτάσεις του γραφείου για κοπέλες με ίδια χαρακτηριστικά. Η πρώτη φωτογράφιση ήταν προγραμματισμένη για τις 06:00 το πρωί και τελείωσε στις 20:00 και η δεύτερη ξεκινούσε μία ώρα αργότερα, στις 21:00 και ολοκληρώθηκε στις 05:00». Σχεδόν μια ολόκληρη ώρα.  Έχει κάνει δουλειές στο Λονδίνο, στο Παρίσι και την Τουρκία, όπου έχει συνεχή παρουσία, «επειδή είμαι μελαχρινή» λέει. «Ετοιμάζομαι τον Νοέμβριο να πάω στο Μιλάνο και στη συνέχεια Ινδία, όπου έχω προτάσεις για σπουδαία συμβόλαια».

xristiana-georgopoulou-people-174-3

Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ το skinny μοντέλο, που βλέπουμε σε φωτογραφήσεις και ντεφιλέ κάποιων μεγάλων οίκων μόδας. Η σκέψη της πέρασε από το μυαλό «όταν ήμουν στο Λονδίνο. Προσπάθησα και έχασα τρία κιλά. Δεν συνέχισα. Για αυτό και δεν έχω κάνει Fashion Week στο Λονδίνο. Θα έπρεπε το πόδι μου να είναι όσο το χέρι μου» λέει και συμπληρώνει: «Δεν θα θελα να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου. Είμαι γυναίκα και μπορεί να μου δημιουργήσω κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος το κάνω για μια δουλειά παραπάνω» λέει. «Έχω χάσει δουλειές επειδή δεν είμαι το skinny μοντέλο, στο Λονδίνο. Τα άλλα κορίτσια έτρωγαν όλη μέρα ξινόμηλα. Δεν γίνεται να ζεις μόνο με φρούτα» τονίζει. Η Χριστιάνα μου λέει πως της ζήτησαν να χάσει πέντε κιλά και όπως τη βλέπω είναι ήδη αδύνατη. «Έχω δει άρρωστα πράγματα στο εξωτερικό» συμπληρώνει. Η ίδια παραδέχεται πως δεν αθλείται και δεν αποφεύγει τίποτε σε ό, τι έχει να κάνει με φαγητό, αποκαλύπτοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως οι φίλες της τη χαρακτηρίζουν «κοιλιόδουλη». «Δεν προσέχω καθόλου». Της ζητάω να μου δώσει ένα παράδειγμα και μου λέει χαμογελώντας πως «χθες το βράδυ έφαγα τηγανιτές πατάτες και μπέργκερ».

xristiana-georgopoulou-people-174-1

Τα παραδείγματα μοντέλων που έχουν περάσει από την πασαρέλα στην υποκριτική είναι πάμπολλα. Αλλά εκείνη δεν θέλει να προστεθεί το όνομά της στη συγκεκριμένη λίστα. «Μου το έχουν πει, αλλά δεν το θέλω. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως μοντέλο. Μου έχουν κάνει πρόταση να πάρω μέρος σε διάφορες παραστάσεις, επειδή κάποιοι φίλοι μου ηθοποιοί με έχουν δει να κάνω πλάκες ή μιμήσεις. Αλλά δεν μου αρέσει» απαντά. Εκείνο που θα προτιμούσε να κάνει στο μέλλον θα είχε να κάνει και πάλι με τον τομέα της μόδας, να είναι bookerμοντέλων ή κάτι άλλο που θα σχετίζεται με τη μόδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!