Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Βαρδής: «Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του πατέρα μου και η οικογένειά μου»

giannis-vardis-people-174-3

Λίγες μέρες πριν γεννηθεί η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά (έχει γενέθλια στις 13/5), στις 9 Μαΐου, η χήρα του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ (το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Σκιντζή) εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ισχυριζόμενη πως τα παιδιά του απολεσθέντα συζύγου της, άλλαξαν τις κλειδαριές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει στο σπίτι. Μάλιστα, η ίδια η κυρία Σκιντζή είπε πως έκανε μήνυση εναντίον των παιδιών του Αντώνη Βαρδή. Ακολούθησε μια μεγάλη συζήτηση που αφορούσε την σχέση της Φιλοθέης με τα παιδιά, την παραμονή της στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή, αλλά και τον πολιτικό γάμο που έγινε μόλις τρεισήμισι μήνες πριν φύγει ο μουσικοσυνθέτης από τη ζωή.

Όταν έφυγε η Φιλοθέη από το στούντιο, παρενέβη τηλεφωνικά ο Γιάννης και έδωσε την δική του εκδοχή για όλα όσα ισχυρίστηκε η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, δίνοντας στην δημοσιότητα άγνωστα στοιχεία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στοιχεία που σόκαραν ακόμα και την ίδια την Στεφανίδου.

Πως είναι οι σχέσεις του σήμερα με την χήρα του Αντώνη Βαρδή ; «Δεν έχω πειράξει και ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Για να βγω και να μιλήσω σημαίνει πως αισθάνθηκα αδικημένος. Δεν δέχομαι να προσβάλλεται η μνήμη του πατέρα μου και η οικογένειά μου. Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και κάτι που δεν θα ξαναέκανα, γιατί δεν μου αρέσει να με βλέπω στα κανάλια. Από την άλλη, έπρεπε να υποστηρίξω τον πατέρα μου και το δίκαιο. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει λήξει. Εκκρεμεί. Είναι ένα θέμα που θα κρατήσει αρκετό διάστημα.

Στο τέλος, όμως, θεωρώ πως μόνο εγώ μπορώ να δικαιωθώ», λέει στο People ο Γιάννης Βαρδής, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για την ανοιχτή δικαστική διαμάχη που έχει με τη χήρα του πατέρα του.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!