Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω στεφθεί ”βασίλισσα” και δεν το έχω καταλάβει»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που την αποκαλούν βασίλισσα των social media λόγω της ενεργής παρουσίας της σε αυτά. Η αγάπη της για το instagram είναι φανερή και οι καθημερινές φωτογραφίες που ανεβάζει κάνουν τα like να «πέφτουν βροχή».

Με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το διαδικτυακό κοινό την αγαπάει και περιμένει με αγωνία τα καθημερινά της νέα. Η όμορφη ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των εγχώριων celebrities που έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν την καθημερινότητα τους αλλά και τα επαγγελματικά τους βήματα μέσω των social media.

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος μίλησε για τον τίτλο που της αποδίδουν ενώ τόνισε: «Τα social media είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο… Είναι μια άλλη εποχή!». Η Αθηνά Οικονομάκου με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει δήλωσε: «Έχω στεφθεί «βασίλισσα» και δεν το έχω καταλάβει (γέλια); Τι να πω; Μπορεί… Πάντως εγώ ποτέ δεν θέλησα να γίνω «βασίλισσα» των social, ποτέ δεν κυνήγησα κάτι τέτοιο, και ίσως και γι’ αυτό να έγινε».

Όσον αφορά την υπερέκθεση στα social, η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν νομίζω ότι υπερεκτίθεμαι. Δίνω τόσο όσο! Δίνω ακριβώς ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω… Αν πιστέψω ότι κινδυνεύω να ”καώ”, ή οτιδήποτε άλλο, εννοείται πως θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Στο χέρι μου είναι».

Τέλος σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με έναν πιθανό επικείμενο γάμο, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε: «Γιατί με αυτό το άγχος ζούμε κάθε καλοκαίρι (γέλια). Κοίταξε να δεις, μόλις έρθει η άνοιξη και το καλοκαιράκι, ξέρω πως σίγουρα δυο, τρεις φορές θα το φορέσω το νυφικό και θα τ’ ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά μπαίνει ο χειμώνας και είμαστε σε μια πιο… μοναχική διάθεση (γέλια). Πάντως, αν έρθει η ώρα για τα ευχάριστα, να είσαι σίγουρη πως θα σε ενημερώσω!»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!