Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του 56χρονου Σον Πεν – Όμορφη, σέξι και μόλις… 24 ετών

newego_large_t_1581_105996867

Το όνομα της είναι Leila George, είναι μόλις 24 ετών, είναι κόρη της παλιάς δόξας του Χόλιγουντ Γκρέτα Σκάκι και του πρωταγωνιστή της πασίγνωστης σειράς “Νόμος και Τάξη”, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο. Από χθες το πρόσωπο της βρίσκεται σε όλα τα tabloid. Είναι το νέο – καυτό, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες – ειδύλλιο του Σον Πεν και οι παπαράτσι φρόντισαν να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό των εφημερίδων με μερικά δυνατά στιγμιότυπα από παραλία της Χαβάης.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του 56χρονου Σον Πεν - Όμορφη, σέξι και μόλις... 24 ετών - Κεντρική Εικόνα

Εκεί το νέο ζευγάρι απαθανατίστηκε να φιλιέται, να αγκαλιάζεται, να περπατά χέρι – χέρι και σε κάθε περίπτωση να χάνει την ευκαιρία να υποστηρίξει ότι η σχέση τους είναι αμιγώς επαγγελματική. Και η αλήθεια είναι ότι ως τέτοια ξεκίνησε όταν ο 56χρονος σταρ και η νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να συνεργαστούν για την ηχογράφηση ενός audio book.

Η George μέχρι πριν από λίγο καιρό σπούδαζε υποκριτική και είχε εξασφαλίσει και κάποιες συμμετοχές σε ταινίες όπως το “May I Sleep with Danger?” μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο και την Τόρι Σπέλινγκ.

 

 

Δεν έχει προλάβει, ωστόσο, να κάνει κάτι περισσότερο και όπως είναι φυσικό η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον οσκαρικό πρωταγωνιστή του “Milk” έχει ήδη προλάβει να δημιουργήσει πικρόχολα σχόλια: και για το είδος της σχέσης που τους ενώνει, και για το γεγονός ότι τους “χωρίζουν” 32 χρόνια, αλλά και επειδή η νεαρή ηθοποιός συγκρίνεται -δυστυχώς- και με τις προηγούμενες επιλογές του ηθοποιού, μεταξύ των οποίων η Ρόμπιν Ράιτ και η Σαρλίζ Θερόν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!