Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κίνηση του Σταύρου Παντελίδη σε φτωχούς θαυμαστές του νεκρού παιδιού του

pateras-pantelidi-1patratora

Δεν είναι μόνο τα όσα γράφει στο Facebook. Δεν είναι μόνο η αποξένωση απ΄όλους. Δεν είναι μόνο η αγωνία αλλά και η θέληση για να μάθει τι συνέβη και πως πραγματικά έφυγε απο τη ζωή το παιδί του. Είναι και η άλλη πλευρά. Η ανθρώπινη. Αν κανείς κάνει μια βόλτα στην γειτονιά του Παντελή θα δεί καθημερινά-μήνες μετά τον θάνατο του- εκατοντάδες γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους που θαύμαζαν τον Παντελή να στέκουν εκεί. Αμίλητοι και κατηφείς. Κανείς δεν περίμενε… ακόμη και οι ίδιοι οι γονείς του Παντελή και …. η οικογένειά του συνολικά, αυτη την αντίδραση του κόσμου και την αγάπη στο πρόσωπό του.

Στην γειτονιά του έρχεται κόσμος απο κάθε κοινωνική βαθμίδα. Κάποιοι μάλιστα απο πολύ μακριά. Απο κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Πληροφορήθηκα λοιπόν πώς πρίν λίγες μέρες έφτασαν στο καφέ της οικογένειας δυο νέοι γονείς και παρακάλεσαν τον πατέρα του Παντελή να τους δώσει για τα παιδιά τους, μπρελόκ με το όνομά του. Εκείνος ακριβώς επειδή δεν είχε την δεδομένη στιγμή, για να τους εξυπηρετήσει χάρισε τα δυο δικά του.

Αυτές οι στιγμές είναι που αναδεικνύουν το μεγαλείο των απλών καθημερινών-λαϊκων- ανθρώπων. Και μας θυμίζουν αξίες που έχουμε ξεχάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι που ζήτησαν τα μπρελόκ είχαν έρθει απο χωριό της Κοζάνης με το ΚΤΕΛ και είχαν πάνω τους μόνο τα χρήματα για να επιστρέψουν στον τόπο τους.  Μαθήματα ανθρωπιάς.

Πηγή nassosblog

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!