Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κουλιανού: «Για πάρα πολλά χρόνια συντηρούσα τους γονείς μου και έπρεπε να το κάνω»

«Τα λεφτά ξοδεύονται, αλλά εννοείται ότι έχω κάνει τις επενδύσεις μου όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν ιδιαίτερα προνοητική…»

Στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κουλιανού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα οικονομικά της.

Εντάξει, αυτό έχει να κάνει και με το οικονομικό.

Όχι βέβαια. Είναι θέμα διάθεσης. Μπορώ να περάσω άνετα σε ένα κάμπινγκ και σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Όλα έχουν να κάνουν με το τι διάθεση έχουμε εμείς. Είμαι 48 χρονών, δεν εξαρτώμαι πια από το χρήμα για να περάσω καλά.

Είσαι 48. Έχασες το ρόλο της μητρότητας.

Δεν τον έχασα, δεν τον επέλεξα είναι η σωστή λέξη. Δεν είναι κάτι που το έχω αποκλείσει, ποτέ μια γυναίκα δεν θα έλεγε για τον εαυτό της “δεν θέλω να κάνω παιδί”. Γιατί είναι ένα δώρο, αλλά δεν μου έχει συμβεί και για να μη μου έχει συμβεί μάλλον δεν τον επέλεξα.

Τότε τα μοντέλα ήσασταν πραγματικά superstars.

Δουλεύαμε πολύ. Σε μία μέρα έκανα επτά διαφορετικές δουλειές. Ξυπνούσα, έκανα φωτογραφήσεις, για περιοδικά, μία πασαρέλα, διαφημιστικά. Πολλή δουλειά, αλλά πολλά χρήματα.

Οικονομικά τακτοποίησες τον εαυτό σου;

Τον φρόντιζα στο επίπεδο που κάθε άνθρωπος φροντίζει τον εαυτό του. Τα λεφτά ξοδεύονται, αλλά εννοείται ότι έχω κάνει τις επενδύσεις μου όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν ιδιαίτερα προνοητική. Ίσως γιατί προερχόμουν από μια οικογένεια που δεν ήταν προνοητικοί με τα χρήματα. Έτσι ξαφνικά έγινα ο γονιός της οικογένειάς μου. Για πάρα πολλά χρόνια συντηρούσα τους γονείς μου και έπρεπε να το κάνω γιατί ένα παιδί ήμουν στην οικογένεια. Δεν έχω αδέρφια. Το βάρος έπεφτε, και λογικά, σε μένα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!