Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το γιο της στο γήπεδο μετά την αποφυλάκιση της (ΦΩΤΟ)

imagehandler

Η Βίκυ Σταμάτη, πριν από έναν χρόνο απασχολούσε σχεδόν καθημερινά τα Μέσα, λόγω της φυλάκισης της.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν περίπλοκη, ήθελε διακαώς να βρεθεί κοντά στο παιδί της κάτι που την οδήγησε στην απόδραση, ενώ η επιμονή της να αποφυλακιστεί σχολιάστηκε ποικιλότροπος από πολλούς. Τελικά, μετά από εγγύηση ύψους 50, 000 ευρώ, την οποία κατέβαλε κατάφερε να αφεθεί ελεύθερη.

Από την μέρα της αποφυλάκισης της, εξαφανίστηκε από τα Μέσα κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα. Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» την εντόπισε πριν από τέσσερις μήνες, όπου η Βίκυ Σταμάτη σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου αρκέστηκε στο να σχολιάσει μόνο: «Η ζωή μου φέρθηκε πολύ σκληρά».

Όπως όλα δείχνουν, βλέπει μόνο μπροστά και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα και να σταθεί στα πόδια της για χάρη του γιου της. Σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η Βίκυ Σταμάτη μαζί με τον 9χρονο γιο της Άκη, βρέθηκαν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Αυτή θεωρείται και η πρώτη δημόσια έξοδο της μετά την αποφυλάκιση της.

Η εξωτερική της εμφάνιση δεν θυμίζει σε τίποτα την Βίκυ Σταμάτη που γνώρισε το ευρύ κοινό, με τα ακριβά ρούχα και το αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Έχει αρκετά παραπανίσια κιλά, ενώ φαίνεται να ζει και να αναπνέει μονάχα για τον γιο της.

stamati-gios-you2

stamati-gios-you1

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!