Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραυματική εμπειρία Ο χωρισμός για τα παιδιά των Brangelina- Ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία (ΦΩΤΟ)

Δύο μόλις εβδομάδες αφού έγιναν γνωστά τα νέα για το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie, το ρεπορτάζ τρέχει για την υπόθεση. Το τελευταίο τεύχος του People, περιγράφει το ιστορικό για το χωρισμό τους, ενώ επισημαίνει πως οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να μείνουν δυνατοί για χάρη των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο People, και τα έξι παιδιά του ζευγαριού, έχουν ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. «Είναι τραυματική εμπειρία», περιγράφει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να συνεχίζονται, όμως η πλευρά της Jolie έκανε ότι πίστευε πως θα βοηθήσει την ασφάλεια των παιδιών της.

Την ίδια ώρα πηγή από το περιβάλλον του Brad Pitt αναφέρει πως είναι συντετριμμένος από όλα όσα έχουν συμβεί και γραφτεί το περασμένο διάστημα. Μάλιστα τον έχουν στεναχωρήσει  «τόσο για τον τρόπο που έχουν λανθασμένα αναπαραχθεί τα γεγονότα, όσο για τη δυσκολία της οικογένειας να “θεραπευτεί” και να προχωρήσει».

Και τα έξι παιδιά των Brangelina προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της ζωής τους. «Δεν έφυγαν από το σπίτι που ενοικιάζουν για αρκετές ημέρες. Ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά. Έχουν συνηθίσει να κάνουν πολλές δραστηριότητες και να διασκεδάζουν. Ειδικά τα μικρότερα παιδιά, δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει», εξηγεί πηγή από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Jolie και ο Pitt συμφώνησαν προσωρινά τα παιδιά να μείνουν με την μητέρα τους και ο μπαμπάς τους να τα επισκεφθεί συνοδεία ειδικού θεραπευτή στην πρώτη συνάντηση. Θεραπεία θα γίνει για όλη την οικογένεια, ενώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Pitt θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εθελοντικά ελέγχους για αλκοόλ και ναρκωτικά.

brad-angie-cover-2000

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!