Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το σίριαλ συνεχίζεται: Δείτε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να κηνυγά την Μαρία Καβογιάννη στην 5η Λεωφόρο (VIDEO)

papakaliatis-kavogianni

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στη Νέα Υόρκη, με σκοπό την προώθηση της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος».

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινίας μαζί με την αγαπημένη ηθοποιό, περνούν μοναδικές στιγμές σε μία από τις πιο ξεχωριστές πόλεις του κόσμου. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της διαμονής τους, έχουμε δει απολαυστικά στιγμιότυπα ανάμεσά τους, με τον Χριστόφορο να μαθαίνει στην καλή του φίλη να χρησιμοποιεί τα social media.

Η απήχηση που είχε το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε αίσθηση και έτσι το δίδυμο ανέβασε και άλλα αντίστοιχα χιουμοριστικά στιγμιότυπα. Αρχικά είδαμε πόσο τόπο έπιασαν τα μαθήματα που έκανε η Μαρία Καβογιάννη και στη συνέχεια την ακούσαμε να μιλά αγγλικά και να ευχαριστεί άπαντες για όσα ζει στη Νέα Υόρκη.

Τα βίντεο έχουν απίστευτη δημοτικότητα με δεκάδες χιλιάδες προβολές. Το τελευταίο λοιπόν ξεχώρισε, καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, απαθανάτισε τη συμπρωταγωνίστριά του να τρέχει στην 5th avenue.

Μάλιστα, γνωστός για το ταλέντο του στη μουσική επένδυση, έντυσε το βίντεο με το «New York, New York», του Frank Sinatra.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!