Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Kim Kardashian αναλαμβάνει την ευθύνη για τη ληστεία-Γιατί κατηγορεί τον εαυτό της;

kim-kardashian

Εμφανώς σοκαρισμένη η Kim Kardashian μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι, φαίνεται πως κατηγορεί τον εαυτό της για όσα της έτυχαν.

Η γνωστή τηλεπερσόνα, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, ενώ της έγινε και επίθεση από τους επιτήδειους, που έκλεψαν κοσμήματα αξίας περίπου 11 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πέντε ένοπλοι έδεσαν χειροπόδαρα την 35χρονη και της έκλεισαν το στόμα, ενώ σύμφωνα με την Parisien, έκλεψαν και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Από τη στιγμή που η Kim επέστρεψε στις ΗΠΑ και συνάντησε την οικογένειά και τα παιδιά της, δεν έχει σταματήσει να κατηγορεί τον εαυτό της, λέει πηγή αποκλειστικά στο People. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για όσα έζησε, εξ αιτίας της προβολής των ακριβών αντικειμένων της στα social media.

«Η Κιμ είναι σοκαρισμένη και κατηγορεί τον εαυτό της. Κλαίει επειδή ανέβαζε ασταμάτητα στο snapchat το δαχτυλίδι της, ενώ δεν σταμάτησε να το φοράει. Το συμβάν την κάνει να απορεί για τα πάντα. Πώς ντύνεται και τι κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της στο People.

Μάλιστα παρότι το δαχτυλίδι ήταν δώρο του συζύγου της, Kanye West, η ίδια δεν θέλει να πάρει καινούριο ή να το αντικαταστήσει. «Ο Kanye θέλει να της αγοράσει το ίδιο δαχτυλίδι ξανά όμως η ίδια δεν θέλει καν να το σκέφτεται. Ο σύζυγός της θέλει να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη και να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς», προσθέτει η πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!