Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Άδοξο» τέλος στην σχέση γνωστού ζευγαριού της Ελληνίκης showbiz (ΦΩΤΟ)

C
C

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εντάσεις ανάμεσα στην 23χρονη γόνο εφοπλιστικής οικογένειας και στον 41χρονο πολίστα του Υδραϊκού το τελευταίο διάστημα είχαν αυξηθεί και ο χωρισμός ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό της Εριέττας, μέχρι που πήρε την απόφαση και έδωσε τέλος σε αυτή τη σχέση.

Ο λόγος λοιπόν για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Γιαννιώτη πολίστα, Κώστα Κοκκινάκη, έπειτα από απόφαση της κόρης της Μαριάννας Λάτση.

Από ότι φαίνεται ο γοητευτικός πολίστας δεν κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της 23χρονης κόρης της Μαριάννας Λάτση. Αν και όλα στην αρχή έδειχναν -και μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που είχε δει το φως της δημοσιότητας- ότι αυτός ο έρωτας ήταν ξεχωριστός για την όμορφη Εριέττα, μαλλον και η διαφορά ηλικίας έπαιξε τον ρόλο της και τους οδήγησε στο αδιέξοδο.

Έμπιστες πηγές αναφέρουν πως μετά τον χωρισμό ο Κώστας Κοκκινάκης έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει και μία κόρη. Η προσπάθεια ωστόσο επιστροφής στη συζυγική στέγη δεν ευδοκίμησε.

Η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι ήταν στις 18 Ιουνίου στη Μύκονο, όπου απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv να περπατά αγκαλιασμένο στα Ματογιάννια και να δείχνει πολύ αγαπημένο.

Πηγή govastileto.gr

https://youtu.be/9GtN2IeL7Kc

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!