Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υβόννη Μπόσνιακ: «Δεν θέλω σε 2 χρόνια να λέω ‘Θεέ μου, τι σκεφτόμουν!’»

Μετά τα πρώτα της βήματα στο χώρο του retail με συνεργασίες με άλλα brands, η πάντα δημιουργική και υπερδραστήρια Υβόννη Μπόσνιακ επιστρέφει πλέον με τη δική της προσωπική συλλογή. Τη συναντήσαμε στο μίνιμαλ και καλαίσθητο ατελιέ της στη Γλυφάδα και εκείνη μας μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο της project.

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ολοκαίνουργια συλλογή της για τη σεζόν F16/W17; «Έχω ένα συγκεκριμένο στυλ που με χαρακτηρίζει, απλές γραμμές, αλλά θηλυκές. Θεωρώ ότι το ρούχο δεν πρέπει να “φωνάζει”, αλλά να… “ψιθυρίζει”. Επιλέγω να μην πάω με τη μόδα, τα ρούχα που κάνω έχουν διαχρονικό στυλ. Δε θέλω σε 2-3 χρόνια από τώρα, να κοιτάω τη συλλογή μου και να λεω: ‘Θεέ μου τι σκεφτόμουν’. Δημιουργώ πιο λιτά ρούχα, που μπορεί κανείς εύκολα να φορέσει κ να συνδυάσει, να είναι σέξι, χωρίς να είναι προκλητικά. Για το φετινό χειμώνα επιλέγω το μαύρο και το εκρού. Μου αρέσει πάρα πολύ το μαύρο για αυτή την περίοδο. Οι γυναίκες που φορούν μαύρο, έχουν πολύ χρώμα στη ζωή τους», μας λέει ο όμορφη Υβόννη για τη συλλογή που δημιούργησε και πραγματικά εντυπωσιάζει με τις γραμμές και το στιλ της.

Τα κομμάτια που η ίδια έχει πάντα στη ντουλάπα της και της δίνουν λύσεις σε μια μεγάλη γκάμα περιστάσεων είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα (κομμάτι που φοριέται πρωί-βράδυ), ένα μπλέιζερ και ένα ζευγάρι κομψές και απλές ψηλοτάκουνες γόβες.

bosniak-atelie-5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!