Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πλούταρχος- Ζήνα: Όλα όσα είδαμε στην μαγική πρεμιέρα τους (ΦΩΤΟ)

 

Ένα υπερθέαμα επι σκηνής χάρισε ο Γιάννης Πλούταρχος στους θαυμαστές του στο Posidonio αφού  η ερμηνεία του καλλιτέχνη ήταν θεαματική για μια ακόμα Φορά. Η Πέγκυ Ζήνα απαστράπτουσα και πιο ώριμη όσο ποτέ καλλιτ3εχνικά μάγεψε τον κόσμο που πραγματικά την αποθέωσε! Στην κοινή τους εμφάνισης την πίστα, έγινε κυριολεκτικά χαμός!

Χωρίς πολλά «καλούδια», αλλά με ένα πολυσύνθετο τεχνολογικό κράμα και με μια κιθάρα στα χέρια ο Γιάννης παίζει τις επιτυχίες του και καλησπερίζει το κοινό. Οι Kings βάζουν τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποτελεί μια νέα καλλιτεχνική αποκάλυψη.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε η Μαργαρίτα Μάτσα και στελέχη της Minos. Η κ. Μάτσα μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλιά της ενώ τόσο η Πέγκυ Ζήνα όσο κι ο Γιάννης Πλούταρχος της ευχήθηκαν δια μικροφώνου “χρόνια πολλά”. Παρόντες ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος όπου η Πέγκυ Ζήνα του παραχώρησε το μικρόφωνο καθώς κι ο Ηλίας Βρεττός. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου η οποία μάλιστα στα ντουέτα του Πλούταρχου με την Ζήνα χόρεψε επι σκηνής.

1111112 00000 1111112 zina-22 zinaa ssss 67 f2 f4 f7

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!