Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διάσημο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μανούλα και δεν το έμαθε κανείς λόγω επιπλοκών στον τοκετό (ΦΩΤΟ)

katagrafi

Η εγκυμοσύνη της ήταν γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο κανείς δεν έμαθε ποτέ πως έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος ήταν οι επιπλοκές, που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και ο αρραβωνιαστικός της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο λόγος για την Maria Fowler. Το 30χρονο μοντέλο από την Αγγλία είναι αρραβωνιασμένη με τον Kelvin Batey και πλέον βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Ο Batey έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Επιτέλους γύρισα σπίτι με τα κορίτσια μου μετά από έναν δύσκολο τοκετό. Είμαι περήφανος που είναι και οι δύο υγιείς τώρα πια και ευγνώμων που όλα κύλισαν ομαλά. Evie Paris Batey 25/9/2016».

To ζευγάρι επισκέφθηκε την χώρα μας το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα την Κρήτη, από όπου έκαναν και αναρτήσεις στα sociall media τους.

fowler-batey

Διάσημο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μανούλα και δεν το έμαθε κανείς λόγω επιπλοκών στον τοκετό (ΦΩΤΟ)

Από την άλλη η Fowler, για την οποία είχαν ακουστεί πολλά, αποκάλυψε τη γέννηση της κόρης τους, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!