Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του Τόνυ Μαυρίδη μετά την επίθεση! (VIDEO)

67eeec6a2f70fd224089bb8d51df54d8

Ήρθαν αντιμέτωποι με τον απόλυτο εφιάλτη! Τον τρόμο έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Τόνυ Μαυρίδης, η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη καθώς τρεις άνδρες μπήκαν στην οικία, τους χτύπησαν και τους ανάγκασαν να τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Η οικιακή βοηθός του μουσικοσυνθέτη περιέγραψε στην κάμερα του Tatiana live καρέ-καρέ τη στιγμή της επίθεσης. «Βγήκαν οι δύο από το αυτοκίνητο με το πιστόλι, έπιασαν τον Τόνυ, τον πήγαν μέσα με το πιστόλι στο κεφάλι και του είπαν “Μη μιλήσεις. Εμείς δεν ήρθαμε για σένα. Ξεκινήσαμε γι’ αλλού”. Μπήκαν μέσα, τον έδεσαν με το κορδόνι των παπουτσιών, τον χτύπησαν και του ζήτησαν τα πράγματα. Εκείνος τους είπε “δεν έχω τίποτα”» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι ληστές ανάγκασαν με τη βία τον Τόνυ Μαυρίδη να αποκαλύψει που έχει το χρηματοκιβώτιο.

«Εύχομαι να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Ξαφνικά μπήκαν μέσα στο σπίτι. Βγήκε έξω ο Τόνυ και αυτοί τον περιμένανε και τον βάλανε μέσα. Εμείς δε ξέραμε τίποτα. Χτύπησαν τον Τόνυ, δεν έχει σπάσει κάτι. Έχει μόνο μώλωπες. Τον είδε γιατρός. Είναι πολύ χτυπημένος» δήλωσε η σύζυγός του. Δείτε τι άλλο συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!