Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Ηλιάκη: Μιλά για τον πρώην της και τις πρώτες φωτογραφίες τους στα περιοδικά!

vfdsv

Μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως είναι κοινό μυστικό πως πλέον οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νεκτάριο Γαλίτη, οι οποίοι οι οποίοι προς τα τέλη καλοκαιριού χώρισαν αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον επιχειρηματία στην εφημερίδα “Αγορά”. Μάλιστα ξεσπά, τονίζοντας πως δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε την σχέση της να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Πιστεύεις ότι στο κομμάτι της έκθεσης έκανες κάποια λάθη στη σχέση σου με τον Νεκτάριο; Πρώτη φορά σε είδαμε τόσο εκδηλωτική στην προσωπική σου ζωή. Έβαλες κι εσύ λίγο το χεράκι σου για να πάρει μεγαλύτερη διάσταση αυτή η σχέση;
Σίγουρα το έχω βάλει το χεράκι μου, αλλά δεν είναι κάτι που το έκανα επίτηδες. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, γιατί ήμασταν σε ένα μέρος που δεν πίστευα ότι θα υπήρχε φωτογράφος. Δεν το μετανιώνω, όμως, που από ένα σημείο και μετά εξέφρασα δημόσια τα συναισθήματά μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτό ένιωθα, αυτό έκανα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!