Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το τάμα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στον Αρχάγγελο Μιχαήλ!

Της ΣΑΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ-Από το Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Η Δήμητρα Λιάνη, αν και έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να προσπαθεί, αφού έχει μάθει να προχωράει.

Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου την περασμένη εβδομάδα, ταξίδεψε στη Μυτιλήνη για να κάνει το καθιερωμένο τάμα της στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όπως αποκαλύπτει η ίδια αποκλειστικά στο «Secret»: «Πήγα για μία εβδομάδα στη Μυτιλήνη. Επισκέφθηκα το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και την Παναγία στην Αγιάσο. Εκανα τάμα στον Αρχάγγελο. Πάω κάθε χρόνο εκεί. Είναι ένας αγαπημένος προορισμός».

Μάλιστα, μας αποκάλυψε ότι, εκτός από διακοπές στο νησί, έκανε και διάφορες συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συζητήσει διάφορα θέματα, όπως το Προσφυγικό. «Είχα επαφές και με διάφορους παράγοντες του νησιού και συζητήσαμε για το Προσφυγικό», δήλωσε στο «S» προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ο ελληνικός λαός είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος λαός και όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να του το ξεριζώσεις αυτό».

Η ίδια, πάντως, αν και κατά καιρούς έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις, έχει επιλέξει να μην απαντά. «Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω και στις ανθρώπινες αξίες», μας είπε χαρακτηριστικά. Η Δήμητρα Παπανδρέου έμεινε στον Μόλυβο της Μυτιλήνης περίπου μία εβδομάδα. Ήθελε να μείνει για λίγο μόνη, να προσευχηθεί και να ξεκουραστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, αυτή την περίοδο, μετά από δική της επιλογή, δεν έχει κάποια σχέση, αφού θέλει να αφοσιωθεί στον εαυτό της, αλλά και στους λίγους και καλούς φίλους της. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε και πάλι στην καθημερινότητα και επισκέφθηκε γνωστό ινστιτούτο αισθητικής για κάποιες θεραπείες, αφού είναι από τις γυναίκες που πάντα προσέχουν τον εαυτό τους.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!