Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το ξέσπασμα του συντρόφου της Κοτιγιάρ για τις φήμες με τον Πιτ! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθώντας το παράδειγμα της συζύγου του, Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Γκιγιόμ Κανέ τοποθετήθηκε και αυτός μέσω Facebook για το “όργιο” φημών πως η σύντροφός του είναι η υπαίτια για την απιστία του Μπραντ Πιτ που έφερε το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο Γάλλος ξέσπασε κατά των ΜΜΕ που αναμεταδίδουν αυτές τις φήμες για την έγκυο Κοτιγιάρ, τονίζοντας πως “αναμεταδίδουν σκ@τά”.

“Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες που διαδίδονται για εμάς. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την ιδιωτική μου ζωή και  μέχρι τώρα την προστάτευα πάντα με πολλή προσοχή. Όμως η μανία των ταμπλόιντ, η ανοησία κάποιων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, το μίσος ορισμένων χρηστών που αισθάνονται ισχυρότεροι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με αναγκάζουν να ομολογήσω την υπερηφάνεια μου, την αγάπη μου, το σεβασμό μου και το θαυμασμό που τρέφω για Μαριόν, η οποία αντιμετωπίζει τόσο δυνατή και έξυπνη τις ηλίθιες και αβάσιμες κατηγορίες. Νομίζω ότι υπάρχουν για όλους μας πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή και τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο.  Αν είναι να υπάρχει πολλή δουλειά για κάποιους, θα ήθελα να είναι θετική. Και όπως είπε ο Μαριόν ελπίζω να γίνετε  καλύτεροι και να προσβλέπετε σε κάτι στη ζωή σας εκτός από το να αναμεταδίδετε  συνεχώς σκ…τά”, έγραψε στο facebook ο Γκιγιόμ Κανέ.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!