Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λαμπερό σόου με πολλούς καλεσμένους για την Flexx (ΦΩΤΟ)

Με ένα λαμπερό fashion party η γνωστή εταιρία PAREX καλωσόρισε στην Ελλάδα την γυναικεία συλλογή THE FLEXX.  Σε ένα εντυπωσιακό catwalk στο Ακρωτήρι παρουσιάστηκαν τα νέα σχέδια  υποδημάτων για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017, ενώ πελάτες – συνεργάτες – δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου,  παρακολούθησαν ένα εναλλακτικό show σε styling του Γιώργου Σεγρεδάκη.

333333333

Η νέα συλλογή της FLEXX διαμορφώνει το χάρτη της μόδας προσφέροντας άνεση, ποιότητα και πρακτικότητα τόσο με τα κλασικά όσο και με τα μοντέρνα σχέδια της εταιρίας.

Το παρών έδωσαν λαμπερές  παρουσίες από τον χώρο της σόουμπιζ. Στα decks  η εντυπωσιακή Μάγκυ Χαραλαμπίδου τους ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της ενώ τα κορίτσια στην πασαρέλα έλαμπαν. Ανάμεσά τους η Έλλη Παπαγγελή και η Άρτεμις Αστεριάδου. Στο όμορφο event είδαμε την Βάνα Μπάρμπα, την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Ελένη Χατζίδου, την Σοφία Παθέκα, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Έλλη Αγγελιδάκη, την Κατερίνα Κανονίδου και άλλες! Εκεί και ο Γιάννης Σπαλιάρας που δεχότνα συγχαρητήρια και ευχές για «Κλαή αρχή» στο νέο του ρηλεοππτικό εγχείρημα δίπλοα στην Χριστίνα Λαμπρίρι και στην εκπομπή «La biri biri»

f1

Στο φινάλε του σόου, ο Aldo Somaini και ο Χρήστος Χριστόπουλος

f4 f6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!