Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκαλύψεις «φωτιά» ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που ανέτρεφαν τα παιδιά τους Τζολί-Πιτ!

Μετά τον χωρισμό του ζεύγους έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για την σχέση τους αλλά και για τα παιδιά τους.

Αν και οι περισσότεροι πίστευαν πως το ζευγάρι είχε την τέλεια οικογένεια, τελικά φάνηκε οτι δεν ήταν έτσι. Σύμφωνα με την «Daily Mail» στο σπίτι των Μπραντζελίνα  επικρατούσε το απόλυτο χάος.

Αρχικά τα παιδιά δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, διότι η Αντζελίνα Τζολί προτιμούσε να τους έχει δάσκαλο στο σπίτι. Και να έχει και έξι νταντάδες (μια για το κάθε ένα) να τα φροντίζουν. Ο Μάντοξ κάνει μαθήματα πιάνου, μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Η ίδια η Αντζελίνα είχε προσλάβει  καθηγητές για να τους κάνουν μαθήματα. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια, είχε αποφασίσει να γράψει τον μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, στο Γαλλικό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά γρήγορα τον… γύρισε σπίτι. Τώρα σκέφτεται πάλι να στείλει τα παιδιά της σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν. Μια ιδέα που μάλλον βρίσκει σύμφωνο τον Μπραντ Πιτ.

Μία από τις baby-sitter που είχε δουλέψει στο παρελθόν για το ζεύγος αποκάλυψε στο περιοδικό In Touch πως τα παιδιά έβριζαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλωναν και πως ο Μάντοξ και ο Παξ είχαν οξύθυμο χαρακτήρα. Ισχυρίζεται επίσης πως ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ, όταν ήταν εννέα ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο εντός των ορίων του σπιτιού της οικογένειας, ενώ σε συνέντευξη της η ηθοποιός είχε δηλώσει πως του αγόρασε τα πρώτα του στιλέτα για να ξεκινήσει τη συλλογή του. Ως δώρο γενεθλίων στα οκτώ του χρόνια, τον πήγε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ.

38AA25C000000578-3801319-image-a-63_1474505130562.jpg

Βέβαια, σάλος είχε προκληθεί και για την απόφαση της πρωτότοκης κόρης τους Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι από τα τρία της χρόνια και να τη φωνάζουν Τζον.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με καθημερινότητα των παιδιών τους. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχουν νταντά για το κάθε ένα: να τα ταΐζουν, να βλέπουν μαζί τους παιδικά και να τα προσέχουν την ώρα που οι γονείς τους είτε εξαφανίζονται σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείο για να μείνουν λίγο μόνοι τους είτε μετά από ένα ταξίδι κοιμούνται για να συνέλθουν από το jet lag.

Τέλος η νταντά πρόσθεσε: «Ο Μπραντ μπορεί να εμφανιζόταν ξαφνικά και να αποφάσιζε να φάει πίτσα με τα παιδιά ή τα έβγαζε βόλτα όλη την ημέρα καταργώντας τη ρουτίνα τους. Μια φορά πήραν τα δίδυμα (Κνοξ και Βιβιέν) μέσα στη νύχτα στην Ιορδανία για να φάνε παγωτό».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!