Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Brad Pitt περνάει στην αντεπίθεση – Η μάχη για την επιμέλεια των παιδιών

Έξαλλος ο ηθοποιός ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το TMZ, το περιβάλλον του Brad Pitt αναφέρει πως η Angelina θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο ηθοποιός θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά.

«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πηγές αναφέρουν πως ο Brad πιστεύει πως η πρώην πια σύντροφός του είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

Το ζευγάρι είχε προβλήματα στην σχέση τους τον τελευταίο καιρό, αλλά ο 51χρονος ηθοποιός δήλωσε συντετριμμένος από την εξέλιξη και το έμαθε μόλις μια μέρα πριν.

Από την μία πλευρά η Angelina ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές θύμωνε κάτι που εξέθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του. Από την άλλη η πλευρά του Πιτ επιμένει πώς τα παιδιά του είναι πάνω από όλα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα τα έβαζε σε κίνδυνο.

brad-pitt-angelina-jolie-wedding-photo

nickelodeons-28th-annual-kids-choice-awards-show

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!