Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Jolie-Pitt: Πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους;

jo

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν μαζί 12 ολόκληρα χρόνια, παρά το γεγονός ότι παντρεμένοι ήταν τα τελευταία δυο.

Οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη περιουσία, η οποία υπολογίζεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχουν από κοινού ακίνητα σε πολλά μέρη του κόσμου. Μάλιστα, το 2006 έφτιαξαν το ίδρυμα Jolie-Pit και έχουν συνολικά έξι παιδιά εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα.

Η Angelina Jolie στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ζητάει την επιμέλεια των παιδιών.

Η κύρια κατοικία τους ζευγαριού ήταν στο ανατολικό Hollywood και συνορεύει με το Los Feliz. Το οικόπεδο περιλαμβάνει αρκετά ακίνητα, όπου έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια των χρόνων που ήταν μαζί.

Η περιουσία τους στο Hollywood είναι τεράστια , αλλά είναι μικρή σε σχέση με της περιουσία τους Chateau Miraval στη Γαλλία .

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα χωριό που ονομάζεται Brignol , κοντά από την Aix – en – Provence  και το είχαν αγοράσει 60 εκατομμύρια δολάρια το 2008. Μάλιστα εκεί είχαν παντρευτεί  τον Αύγουστο του 2014.

Το σπίτι τους στο Miraval έχει συνολικά 35 δωμάτια,  πισίνα εσωτερική και εξωτερική, τζακούζι, υδραγωγεία, γυμναστήρια, αίθουσα δεξιώσεων, αίθουσα μπιλιάρδου ,λίμνη και μια μεγάλη έκσταση που παράγει τριαντάφυλλο.

Ωστόσο, η Τζολί έχει πει ότι θέλει να είναι στη Γαλλία, διότι την κάνει να νιώθει κοντά στην αείμνηστη μητέρα της Marcheline Bertrand .

Αν και δεν μένουν εκεί, οι δύο έχουν επίσης ένα σπίτι αξίας 5.000.000 δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα , που βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 11 στρέμματων .

Το αγρόκτημα  δίπλα στο State Park Gaviota αγοράστηκε το 2000 έναντι δυο τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων και οι παραλίες είναι οι παραλίες του είναι φυσικά διατηρημένες και οι καλύτερες του κόσμου. Ένα σπίτι που η οικογένεια χρησιμοποιούσε για διακοπές.

Το αστέρι μανία αγόρασε το ακίνητο για 4.000.000 $ το 2000 και η οικογένεια χρησιμοποιεί κυρίως ως ένα σπίτι διακοπών .

Ο Brad Pitt προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι τους στη  Νέα Ορλεάνη από το 2015 .

Πρόκειται για ένα αρχοντικό που τους κόστισε 6,5 εκατομμύρια δολάρια , και εκείνοι είχαν βάλει πωλητήριο για 5.650.000 δολάρια .

Το διάσημο ζευγάρι αγόρασε το ανακαινισμένο  σπίτι στα τέλη του 2006 όταν έκανε την ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» . Έχει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια .Οι δύο δεν συνδέονται μόνο με τα σπίτια και τα παιδιά . Το 2006 έκαναν το Ίδρυμα Τζολί – Πιτ μαζί το 2006 .

Το ζευγάρι έκανε δωρεές  1 εκατομμύριο δολάρια στους  Γιατροί Χωρίς Σύνορα και στη Παγκόσμια Δράση για τα Παιδιά.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!