Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καινούργιου: Η γυμναστική και η διατροφή πριν την πρεμιέρα και η αλλαγή στην εικόνα της (ΦΩΤΟ)

H Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν δεν υπήρξε ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, όμως τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να εντάξει την άθληση στην καθημερινότητά της. «Τον τελευταίο μήνα γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα και μαζί με τον personal trainer Γιάννη Κωτσή, κάνουμε προπόνηση στο ΟΑΚΑ», λέει στο People. Η άσκηση, όμως, δεν αρκεί.

«Παράλληλα ακολουθώ και μια ισορροπημένη διατροφή, φροντίζοντας να μην χάνω γεύματα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει πάντα ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι μαζί με ένα τοστ με γαλοπούλα και κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών. Για σνακ θα φάω φρούτα ή αποξηραμένα δαμάσκηνα με αμύγδαλα. Το μεσημέρι θα φάω σίγουρα πρωτεΐνη με σαλάτα ή μακαρόνια και το βράδυ πάλι σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο. Αποφεύγω τα τηγανητά, τα γλυκά και καταναλώνω λίγο αλεύρι, κατά προτίμηση όταν η μητέρα μου φτιάχνει σπιτικό κέικ», λέει.

Πολλοί σχολιάζουν πως κάποιες φορές είναι υπερβολικά μακιγιαρισμένη και στυλιζαρισμένη. Η ίδια θέλει να ξεκαθαρίσει πως υπάρχει αρκετή δόση υπερβολής σε όλο αυτό: «Μου αρέσει να βάζω ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά δεν θα εμφανιστώ με make-up στην παραλία. Έχω κουραστεί να απολογούμαι για την εικόνα μου». Δεδομένης, πάντως, της πρωινής ώρας της νέας εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω ετοιμάζει μικρές αλλαγές στην εικόνα της. «Φέτος στην εκπομπή θα έχω πιο ελαφρύ make-up και πιο απλό ντύσιμο. Αλλά δεν θα δείτε κάτι πολύ διαφορετικό, θα είμαι ο εαυτός μου», δηλώνει χαμογελώντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!