Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Doda Miranda: Οι αναρτήσεις στο instagram με ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ)

16200292

Την ώρα που τα προβλήματα για το διαζύγιο και ο πόλεμος σχετικά με την περιουσία, δεν έχουν τελειωμό, ο Doda Miranda δείχνει να περνά καλά.

Ο Βραζιλιάνος αθλητής ιππασίας, μπορεί να είναι στα “μαχαίρια” με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Ωνάση, ωστόσο δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram του με όμορφες παρουσίες. Συγκεκριμένα προ ημερών βρέθηκε στο Μαλιμπού και διασκέδασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στην παρέα του όμως βρέθηκε και μια γνωστή Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η καλλονή για την οποία έγινε ιδιαίτερη συζήτηση είναι η Claudia Leitte. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον Márcio Pedreira και βρέθηκε στην παρέα του Ντόντα στον εξωτικό προορισμό της Καλιφόρνια.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν, μαζί τους ήταν και οι γνωστοί Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές Kaka και Julio Baptista. Ωστόσο στο στιγμιότυπο που ανέβασε ο πρώην σύζυγος της πλούσιας κληρονόμου, ανέφερε πως είναι καλοί φίλοι. Τα ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρουν πως οι δύο τους μιλούσαν συνεχώς.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!