Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στο Freddonews: Βάφτιση Κωνσταντινίδης- Η εμφάνιση των Λιάγκα-Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα του «Πρωινού» ANT1 (ΦΩΤΟ)

14397468_10153890211631475_1081507241_n

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η σύζυγός του Μαρία βάπτισαν το απόγευμα την κόρη τους στην Κύθνο.

Και το όνομα αυτής…Κάλλια

Η βάπτιση έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμωνα του νησιού. Νονός της μικρής είναι ο κολλητός φίλος του Στέφανου, Νικόλας Περδικάρης, ιδιοκτήτης εταιρείας γυναικείων ρούχων.

Ο νονός κρατάει την μικρή Κάλλια

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και ο καλός φίλος του Στέφανου Κωνσταντινίδη,  Γιώργος Λιάγκας με την σύζυγο του Φαίη Σκορδά,, με τα παιδιά τους, αλλά και η καλή του φίλη και δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου.

katagrafi

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του, την μικρή Κάλλια και την δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου

Το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά, ήταν πολύ αγαπημένο και υπερπροστατευτικό με τα παιδιά τους, ενώ  τίμησαν με την παρουσία τους τον Στέφανο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πάνελ του «Πρωινού» ANT1, που κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου. Η Φαίη, όπως πάντα κούκλα κ πολύ σικ, επέλεξε να φορέσει ε μια μακριά μπεζ φούστα κ μια λευκή μπλούζα και έκλεψε τις έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά 

Στο τέλος της βάφτισης ο δημοσιογράφος και η σύζυγος του, πρόσφεραν στους καλεσμένους, μεγάλους και μικρούς γλυκά και ζαχαρωτά, ενώ αυτή την ώρα «δίνουν» ένα μεγάλο πάρτι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!