Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιο γνωστό ζευγάρι της showbiz γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης του (ΦΩΤΟ)

17-01-23-image-12

Ημέρα γιορτινή για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Ημέρα γιορτινή για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ. Η κόρη της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη έχει τα πρώτα της γενέθλια. Η ευτυχισμένη μανούλα «ανέβασε» μια φωτογραφία στο instagram και έγραψε μήνυμα:

«Ο Θεός διάλεξε να γεννηθείς την ημέρα αγάπης,Σοφίας,Πίστης κ Ελπίδας!

Και το όνομά σου και η ημέρα που γεννήθηκες έχουν αποτελεΣμα τον έρωτα κ την αγαπη!

“Αφροδίτη” η θεά του έρωτα κ της ομορφιάς και σαν σήμερα 17/09/2015 γεννήθηκες,καρπός από εναν μεγάλο κ δυνατό έρωτα που ολοκλήρωσε την αγάπη κ την ευτυχία μας με τον ερχομό σου !

Να σε χαιρόμαστε καρδιά μου ,παιδί μου,ζωή μου , ψυχή μου, λατρεία μου !!!Ένας χρόνος κοντά μας γεμάτος ευτυχία ,ευλογιά χαρά κ γέλια ..

Εύχομαι να σε έχει καλά ο Θεός,να εχεις υγεία και τύχη σπλάχνο μου ,γλυκό μου μωρό,πριγκίπισσά μου όμορφη !!!

Είμαι παρα πολυ συγκινημένη και χαρούμενη ταυτόχρονα..μπορεί τα πρώτα σου γεννεθλια να μην τα καναμε σε χώρο δεξίωσης κ με πολλούς καλεσμένους κ παιδάκια,ομως φτάνει που ήρθαμε εδω στον μπαμπά μας,??στη βάση μας και τα γιορταΣαμε σαν οικογενεια.Το σπιτι ?μας ηταν το ομορφότερο κτήμα,οι γονεις σου?‍?‍? σαν 100 καλεσμένους κ η αγαπη μας ❤️δώρο ?ανεκτίμητης αξίας !!!Είναι η μεγαλύτερη στιγμή σου και θα την θυμαΣαι για μια ζωή ❗️❗️❗️

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ??????Αφροδιτη μας,να σε χαιρόμαστε ..Εύχομαι το 1️⃣ να γίνει 1️⃣0️⃣0️⃣ και να γίνεις ένας άνθρωπος σωστός στην κοινωνία γεμάτο απο αγάπη και ωραίες αναμνήσεις !

Σε αγαπώ πάρα πολύ , η μανούλα ????».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!