Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες του, ο Ορλάντο Μπλουμ «ανέβασε» στο instagram το «sex tape» του (VIDEO)

«Αυτό είναι το sex tape μου» έγραψε ο Βρετανός ηθοποιός Oρλάντο Μπλουμ στη λεζάντα της ανάρτησης του που έκανε το Instagram να χαμογελάσει. Πολύ.

Πνευματώδης όπως οι συμπατριώτες του, ο Ορλάντο Μπλουμ, πρώην της Μιράντα Κερ, πατέρας του γιου τους, Φλιν, και νυν σύντροφος της Κέιτι Πέρι έκανε την ανάρτηση του χρησιμοποιώντας και το ανάλογο emoji γιατί ξέρει ότι είναι η πλέον ανερχόμενη γλώσσα σήμερα.

Ο Ορλάντο Μπλουμ που μαζί με τους Μαλίν Άκερμαν και Ντέιβ Φράνκο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην επερχόμενη κωμική σειρά ανθολογίας του Τζο Σουάνμπεργκ, Easy που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Netflix δεν αστειευόταν.

Αντιθέτως, ακριβολογούσε.

Μόλις πριν κάποιες μέρες ο Μπλουμ πήρε και ανοικτά θέση για τις λήψεις που τον έκαναν το αγαπημένο, τολμηρό και δη γυμνό αγόρι των social media του καλοκαιριού. “Λύγισα” έγραψε ο Μπλουμ αναφερόμενος στις καθόλου ερωτικές αλλά σίγουρα αποκαλυπτικές λήψεις του που τον απαθανάτισαν να κάνει paddling γυμνός με τη σύντροφο του στα νερά της Σαρδηνίας.

Τότε οι λήψεις έγιναν βούτυρο στο ψωμί της εφημερίδας New York Daily News που αποφάσισε να τις εκτυπώσει σε έκδοση της ώστε να αποκαλύψει σε όλους τον Μπλουμ και τις πολύ συγκεκριμένες ανατομικές του λεπτομέρειες. Η φρενίτιδα που ακολούθησε έκανε τον Μπλουμ ένα σκανδαλώδες όνομα αλλά ο ηθοποιός έχει ένα προσόν που τον οπλίζει απέναντι στους κακοπροαίρετους. Έχει χιούμορ.

Από τότε που οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες του έγιναν viral ο οπαδός του γυμνισμού κάνει αναρτήσεις με πνεύμα.

Σε μία άλλη τρέχει σε slo mo για να “τσακώσει εκείνον που του έκλεψε το μαγιό”

Και έκανε τα κορίτσια να νιώσουν έναν μικρό (τουλάχιστον) φθόνο για την Πέρι με μια ακόμη video ανάρτηση στο Instagram.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!