Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Έλενα Γκρέκου στη Freddo: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ δίπλα στον Καρρά» (ΦΩΤΟ)

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO 

Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα  αλλά διαθέτει  υπέροχη φωνή καθώς και… «χαρτί» από Δραματική Σχολή. Αν νομίζετε πως η Έλενα Γκρέκου είναι μια συνηθισμένη γυναίκα κάνετε λάθος. Μητέρα του 13χρονου  Χάρη,  εξαιρετική μαγείρισσα και καλή νοικοκυρά, η Έλενα  κυνηγά το όνειρό της. Το θέατρο. Αν και την γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια, εκείνη από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Τώρα «ψήνει» την πρώτη της συνεργασία στο σανίδι ενώ ετοιμάζεται  για εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά.

Πώς ήταν το καλοκαίρι σου;

«Μπορώ να πω ότι μετά από πολλά χρόνια ένοιωσα πως κάνω διακοπές  καθώς φέτος αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω διακοπές με το παιδί μου.  Μάλιστα τον Αύγουστο πήγαμε όλοι μαζί Ρόδο μαζί με τον μπαμπά μας»

 

Οι σχέσεις σου με τον Βαλάντη είναι μόνο φιλικές;

«Ναι φιλικές και πολύ καλές»

elena-2

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν τα σχολεία. Είσαι αυστηρή μαμά;

«Να σου την αλήθεια νιώθω και εγώ σαν να ξεκίνησαν σχολείο με τον γιο μου.  Θέλω να διαβάζει και τον βοηθάω και εγώ ιδιαίτερα στα Αρχαία και στην Ιστορία, όμως δεν μου αρέσει να του δίνω έτοιμα πράγματα. Θέλω να βάζει το μυαλό του να δουλεύει»

Εσύ ετοιμάζεις κάτι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου;

«Ξεκινώ 24 Σεπτεμβρίου κάποιες περιορισμένες εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά και συζητάμε και για αργότερα. Έχω συνεργαστεί με  μεγάλους καλλιτέχνες αλλά πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ δίπλα του»

Θα σε δούμε και στο θέατρο;

«Ήδη έχω κάνει συζητήσεις και γι αυτό με τον Γιώργο Βάλαρη και ελπίζω να ευδοκιμήσει και να γίνει κάτι καλό»

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Freddo που κυκλοφορεί

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!