Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαριές κατηγορίες για Kate Middleton και ο William:«Είναι ανίκανοι…»!

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι ένα από τα ζευγάρια που δεν έχουν προκαλέσει τα ΜΜΕ και τα ονόματά τους δεν έχουν εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Globe And Mail», που επικαλείται πηγές από το Παλάτι, ο πρωτότοκος του βασιλικού ζευγαριού της Μεγάλης Βρετανίας είναι κακομαθημένος.

«Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί χάος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καναδική εφημερίδα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους για τον 3χρονο «γαλαζοαίματο», αποκαλώντας τον πρίγκιπα George «βασιλικό τρομοκράτη» και «μικρό τύραννο», ενώ εξαπολύουν μύδρους εναντίον των γονιών του, λέγοντας πως «είναι τεμπέληδες και ανίκανοι», καθώς δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν.

Πάντως, ο 3χρονος George κλέβει κάθε φορά την παράσταση στις δημόσιες εμφανίσεις της οικογένειας, αν και η «Globe And Mail» υποστηρίζει πως ο William και η Kate προτιμούν να τον αφήνουν με τις νταντάδες και αποφεύγουν να τον παίρνουν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια τους λόγω του ότι είναι υπερβολικά άτακτος.

http://like.philenews.com/wp-content/uploads/2016/03/george.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!