Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ανδριολάτου: Τελικά έχει σχέση με τον Ρένο Ρώτα ή όχι; Τι απαντά η ίδια;

Πρόκειται για δύο νεαρούς, ταλαντούχους και πολύ όμορφους ηθοποιούς. Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας, συνεργάζονται και στην θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Αθηνά.

Πολλά έχουν γραφτεί για την μεταξύ τους σχέση, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί προς το παρόν.

H 19χρονη που ξεκίνησε το modeling στα 14 της, έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από την συμμετοχή της στο Μπρούσκο. Στην τελευταία συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξήγησε πως παρότι έχει ερωτευτεί, δεν κράτησε πολύ «Ωστόσο είναι ωραίο να τελειώνει κάτι έντονα, γιατί σου μένει…», αποκάλυψε στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, αρκέστηκε να απαντήσει: «Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη!». Είναι όμως το πρόσωπο που της έχει κλέψει την καρδιά ο Ρένος Ρώτας; «Εμείς πάντως κοροϊδεύουμε και λέμε ότι στο τέλος θα γίνουμε ζευγάρι… (γέλια). Πέρα από την πλάκα, όμως κάνουμε πολλή παρέα, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και περνάμε ωραία, όπως άλλωστε και με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης», απάντησε χαρακτηριστικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!