Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Λάσπα στην Freddo : «Χτυπιέμαι από 10 χρονών» (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει στην Freddo τα μυστικά του τέλειου κορμιού  της -Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας μα πάνω από όλα μια γυναίκα με στόχους και αγάπη για με ότι καταπιάνεται. Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα  που παραμένει μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες με κορμί που κόβει την ανάσα.

Η παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια του μπλογκ  keepup.gr (όπου βρίσκεται χρήσιμες συμβουλές για την υγεία και την ομορφιά) περνά ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές στο νησί των ανέμων, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο της κορμί. Η ίδια έχοντας ερωτηθεί πολλές φορές για το πώς καταφέρνει να έχει κάθε καλοκαίρι τόσο εκπληκτική σιλουέτα έχει απαντήσει πως «δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος». Μότο της Κατερίνας είναι να αγαπάς τον εαυτό σου, να τον σέβεσαι και να τον φροντίζεις ισορροπημένα, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Η Κατερίνα στην παραλία με τη  συντροφιά καλής παρέας απολαμβάνει τις Μυκονιάτικες ακτές, φορώντας ένα απλό μοβ μπικίνι, το οποίο όμως είναι αρκετό για να αναδείξει το απίστευτα σέξι και γυμνασμένο της σώμα.

Δεν είναι κάτι νέο για την Κατερίνα η γυμναστική, ως πρωταθλήτρια κολύμβησης έχει μάθεις την πειθαρχία αλλά και στην σωστή άσκηση «Γυμνάζομαι πάντα. Χτυπιέμαι από 10 ετών» παραδέχεται στη Freddo. Τα μυστικά  του κορμιού της τα μοιράζεται με τις φίλες  της αλλά θέλει  πάνω από όλα όλες οι γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

«Πρέπει να γίνονται μικρά και ισορροπημένα γεύματα, της χούφτας, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Να αποφεύγουμε τις κρυμμένες τροφές όπως τη ζάχαρη  και το αλάτι  και γενικά αν επιλέγουμε ότι πιο καθαρό σε  τροφή για τον ορφανισμό μας. Χρειάζεται ισορροπία αυτό είναι το θέμα και φυσικά πολύ νερό.  Είναι φίλος μα στο νερό όπως και ο ύπνος» εξηγεί στη Freddo.

Βέβαια η Κατερίνα έχει και εκείνη τις αδυναμίες της και καμιά φορά ξεπερνά τα ….διατροφικά όρια: «Είμαι γλυκατζού. Μπορώ να μείνω νηστική για να φάω το γλυκό μου. Κατά περιόδους έχω πιο έντονη την επιθυμία αυτή» παραδέχεται. Αυτό το άψογο κορμί κάποια χρονιά… δεν της άρεσε. Κι όμως συνέβη και αυτό και η ίδια μας εξηγεί πότε πήρε κιλά: «Ήταν την περίοδο που άφησα την Θεσσαλονίκη και μετακόμισα στην Αθήνα. Πήρα 10 κιλά παραπάνω και ήταν ασύμβατο με μένα. Όμως μπήκα σε πρόγραμμα με έναν υπέροχο peronal trainer και κατάφερα  να τα χάσω. Πιστεύω πολύ στο πρόγραμμα και στον καλό personal» δηλώνει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!