Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Ο χωρισμός του Βαλάντη και οι διακοπές με την Γκρέκου στη Ρόδο (ΦΩΤΟ)

14102050_10153829584231475_2086629876_n

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – Εφημερίδα «Freddo»

Θα περάσουν μαζί μια βδομάδα στην Ρόδο! Ο Βαλάντης και η πρώην του Έλενα Γκρέκου ετοιμάζουν ταξιδάκι την γενέτειρα του τραγουδιστή την ερχόμενη βδομάδα  ενώ μαζί τους θα έχουν και τον12χορνι γιο τους Χάρη.  Θα ζήσουν οικογενειακές στιγμές  αποδεικνύοντας έτσι τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν πια. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλάντης εδώ και ένα μήνα περίπου είναι ελεύθερος, αφού έχει χωρίσει από την Κατερίνα Καπόλα  Για όσους δεν θυμούνται, η Κατερίνα Καπόλα έμεινε γνωστή ως η «αμαζόνα του Μαξίμου», καθώς θήτευσε στο παρελθόν δίπλα σε δύο πρωθυπουργούς. Μαζί δεν έκλεισαν ούτε χρόνο.  Η Έλενα Γκρέκου είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είχαν απομακρυνθεί  ενώ είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τον τελευταίο μήνα έχουν έρθει πολύ κοντά, σαν φίλοι βέβαια και ο Βαλάντης στηρίζει πολύ την Έλενα  ενώ  είναι  κάθε στιγμή δίπλα στον γιο του. ο Χάρης όταν έμαθε πως θα κάνει διακοπές με τους γονείς του στη Ρόδο πέταξε από τη χαρά του.

H τραγουδίστρια διανύει μια πολύ ωραία περίοδο. Ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο στα επαγγελματικά της, βιώνει την ισορροπία σε ότι αφορά στα προσωπικά της και κάθε μέρα ευχαριστεί το Θεό για το μεγαλύτερο δώρο που της χάρισε. Τον γιο της Χάρη, που σήμερα είναι 12 ετών! Αν και στο παρελθόν η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα με αφορμή την διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού της, τον Βαλάντη, καθώς μετά τον χωρισμό τους ακλούθησαν αρκετές διαφωνίες που τους οδήγησαν μέχρι και στα δικαστήρια, τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού και οι δυο αποφάσισαν να αρχίσουν μια νέα σχέση, ουσιαστική και αρκετά πολιτισμένη για το καλό του γιου τους!

«Με τον Βαλάντη έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας, καθώς μετά από έναν χωρισμό υπάρχει εγωισμός κι όχι καθαρό μυαλό όμως, τον  ξέρω από παιδάκι, από 18 χρονών, πριν ακόμα γίνουμε ζευγάρι. Πιστεύω πως όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι και έχουν μαζί και ένα παιδί πρέπει να έχουν τουλάχιστον πολιτισμένες σχέσεις. Σήμερα καταφέραμε να είμαστε πολύ κοντά. Με βοηθάει οικονομικά αλλά και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου.  Ξέρω πως αν τον χρειαστώ θα είναι εκεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα» είχε δηλώσει στη Freddo.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!