Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Kim Kardashian προκαλεί παραλήρημα: Γυμνή και αλειμμένη με λάδι δείχνει τα οπίσθια της σε ένα καυτό βίντεο! (VIDEO)

Η Kim Kardashian απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό, μαζί με την οικογένεια της, αλλά και πολύ καλές της φίλες! Ήδη έχουμε δει τις πρώτες φωτογραφίες που κατάφεραν να τραβήξουν οι παπαράτσι, με την τηλεπερσόνα να εντυπωσιάζει με το αδυνατισμένο σώμα της.

Η celebrity κατάφερε να κλέψει την δόξα από τους φωτογράφους, δημοσιεύοντας μερικά από τα πιο καυτά της βίντεο στο SnapChat. Η Kim, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μοιράζεται μέσω της εν λόγω εφαρμογής πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει στις διακοπές της.

Αρχικά, δημοσίευσε ένα βίντεο που την δείχνει στα τέσσερα να κάνει twerk, με τα οπίσθια της να γεμίζουν το πλάνο! Η συνέχεια την βρίσκει πιο τολμηρή, αφού αλειμμένη με λάδι τραβάει βίντεο μόνη της την πίσω όψη της προκαλώντας παραλήρημα! Μπορεί να έχει αδυνατίσει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, ωστόσο όπως θα δείτε και παρακάτω τα οι καμπύλες της παραμένουν το ίδιο τεράστιες.

Δείτε τα βίντεο που στην συνέχεια αναδημοσίευσαν θαυμαστές της σε λογαριασμούς που δημιούργησαν στο Instagram, εξολοκλήρου για τα snapchat βίντεο της.

https://www.instagram.com/p/BJRZCWJhGlX/?taken-by=kimmysnapchats

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!