Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά» (ΦΩΤΟ)

Υπήρξε το απόλυτο «sex symbol» των 90s που στο πέρασμα της άφηνε τον ανδρικό πληθυσμό – και όχι μόνο – με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ηλικία αλλά και τα παραπανήσια κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη.

Φέτος έγινε 50 και όπως αποκάλυψε: «Έχει και τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμού σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω» ενώ σχετικά με το σώμα της εξομολογήθηκε: «Μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δε με ενδιέφερε και να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου και αυτό θέλει κότσια. Αυτή που είμαι τώρα είναι μια Βάνα που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ».

vana-barba

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!