Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το συγκινητικό post του Τριαντάφυλλου και τα «καρφιά» 6 μήνες μετά τον χαμό του Παντελή (ΦΩΤΟ)

Σήμερα κλείνουν 6 μήνες από το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η οικογένεια του καθημερινά ψάχνει απαντήσεις για το μοιραίο αυτό τροχαίο. Σήμερα έξι μήνες μετά ο αδερφός του δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία με ένα κείμενο συγκινητικό αλλά πέταξε και τα «καρφάκια» του σε αυτούς που θεωρεί σκάρτους όπως ο ίδιος είπε.

«Αγοράκι μου πέρασαν έξι μήνες χωρίς να σε δω, να σε αγγίξω, να σε αγκαλιάσω. Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί ψηλά; Έλα εδώ κάτω να κάνουμε την αρβάλα μας. Ξέρω είσαι πολύ στενοχωρημένος που εμπιστεύτηκες σκάρτους ανθρώπους. Εμείς όμως να ξέρεις θα σε κρατάμε πάντα εδώ δίπλα μας. Μακάρι να μπορείς να δεις το πόσο σε αγαπάει όλος ο κόσμος. Είσαι πάντα ο πρώτος σε ότι διαγωνίζεσαι. Δεν αντιγράφεσαι. Είσαι απλά ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ όλου του λαού. Ελπίζω εκεί που είσαι να περνάς καλά και να τους τραγουδάς. Ελπίζω να έχουν καταλάβει κι αυτοί τι παιδί είσαι. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σου εκεί ψηλά για να τους διασκεδάζεις. Σε αγαπάω πολύ να ξέρεις. ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ»

padelidis-katw

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!