Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Bieber «κράτησε» τον λόγο του κι έσβησε το instagram (ΦΩΤΟ)

Αυτό κι αν είναι πλήγμα. Ο Justin Bieber έσβησε το Instagram έπειτα από τις απειλές των θαυμαστριών του προς την νέα του αγαπημένη.

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία με την Σοφία, κόρη του Λάιονελ Ρίτσι και τα αρνητικά σχόλια «έπεσαν βροχή». Ο Justin θέλοντας να υπερασπιστεί το κορίτσι του προειδοποίησε τους θαυμαστές του πως αν δεν σταματήσουν θα κάνει ιδιωτικό το προφίλ του. Επειδή όπως οι followers του δεν πήραν στα σοβαρά την προειδοποίηση του συνέχισαν να σχολιάζουν αρνητικά και έτσι εκείνος το έκανε.

Η Selena Gomez ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε κάτι που πήγαινε στον πρώην αγαπημένο της: «Αν δε μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου. Θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο μεταξύ των δυο σας και μόνο. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Σε αγαπάνε».

Ο Justin Bieber είναι γάτα και κατάλαβε αμέσως την σπόντα και έτσι απάντησε: «Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που υπήρξαν άπιστοι άπειρες φορές να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους υπήρξαν μεγαλόψυχοι και υποστηρικτικοί, δεν μου κάνει εντύπωση που οι θαυμαστές είναι έξαλλοι. Λυπηρό. Μόνο αγάπη».

 Ο Bieber κράτησε τον λόγο του κι έσβησε το Instagram

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!