Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκορδά- Λιάγκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Τήνο με τα παιδιά τους! (ΦΩΤΟ)

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας  κάθε χρόνο «ψηφίζουν» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με μεγάλη αγάπη τόσο στα Ελληνικά νησιά, όσο και σε ηπειρωτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς όπως η πανέμορφη Χαλκιδική.

Λατρεύουν τόσο το Ιόνιο, όσο και το Αιγαίο, αλλά το νησί που τους ηρεμεί και βρίσκεται πάντα πρώτο στη λίστα με τους αγαπημένους τους προορισμούς είναι η Τήνος, από την οποία έχουν τις ωραιότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Έτσι και φέτος, μαζί με τα αγόρια της οικογένειας, τον 2 ετών Δημήτρη και τον 5 ετών Γιάννη τους, επέλεξαν να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στο νησί των Κυκλάδων.

Οι οικογενειακές στιγμές στιγμές και τα παιχνίδια με τους δύο τους γιους, αλλά και η θάλασσα που τόσο αγαπά ο Γιώργος και έχει εμφυσήσει αυτή την αγάπη και στα αγόρια τους, πρωταγωνιστούν στις χαλαρές τους στιγμές.

Ο Γιώργος μαζί με τον Γιαννάκη αλλά και τον μικρότερο Δημήτρη, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και από τις πρώτες μέρες που βρέθηκαν στην Τήνο πήγαν για θαλάσσιο σκι. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Γιάννης τα πήγε περίφημα την πρώτη φορά που δοκίμασε τις δυνάμεις του στο θαλάσσιο αυτό σπορ, που αγαπούν και οι δύο του γονείς.

 

https://www.instagram.com/p/BI29E7oBDJ-/?taken-by=gliagas

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!