Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καραβάτου: Η καθημερινότητα με το νεογέννητο γιό της και τα συγκινητικά λόγια για την Αέλια

karavat-682x384

Tην κουραστική αλλά και συνάμα γλυκιά καθημερινότητά της με το νεογέννητο γιο της και φυσικά τον Κρατερό Κατσούλη και την Αέλια, περιγράφει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μιλάει για τα νέα στοιχεία που ετοιμάζουν για την καθημερινή τους πλέον πρωινή εκπομπή στο Epsilon και αποκαλύπτει ότι ο Κρατερός κάνει τα πάντα με τον μπέμπη εκτός από το… να τον θηλάζει!

«Είναι υπέροχος, γλυκός, χαρούμενος και καλόβολος. Δεν γκρινιάζει για να γκρινιάζει, γκρινιάζει όταν κάτι του συμβαίνει» λέει η Κατερίνα για το γιο της ενώ συγκινεί λέγοντας για την Αέλια: “Συγκινούμαι και γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου και μόνο που σκέφτομαι, πως η Αέλια ίσως αισθανθεί, ότι μπορεί να μην την αγαπώ όπως πριν”…

Για τον πατέρα της και τον γιο της: “Έίχα μάθει πως περιμένω μωρό, πάνω στο χρόνο του μπαμπά μου. Επίσης η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού ήταν η ημερομηνία των γενεθλίων του, παρ΄όλο που ο μικρός τελικά γεννήθηκε δέκα μέρες νωρίτερα, στις 11 Μαϊου. Είναι και αγοράκι, έχει πάρει και τη μυτούλα του, όπως και η Αέλιά μου…Ναι, νιώθω πως ο μπαμπάς μου, με τον τρόπο του, συντέλεσε κι αυτός στο να έρθει αυτό το μωρό”

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!