Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΜΟΝΟ ΣΤΗ FREDDO: Γλέντι μέχρι πρωίας για τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη στην Ίο (ΦΩΤΟ)

1

Του Άρη Δρόσου-Εφημερίδα Freddo

Έξι ακριβώς μήνες σήμερα μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τα οικεία του πρόσωπα το έριξαν έξω μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με κολακαιρινή κυκλαδίτικη διάθεση. Στο μπαράκι «ΒΟΥΝΤΟΥ» στην Ίο ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος (στο βάθος της φωτογραφίας)  συνοδευόμενος από την αγαπημένη του και ο άνθρωπος που ήταν βοηθός του αήμνειστου τραγουδιστή στο καμαρίνι του Γιάννης Ζακάκης (ο νεαρός που βγάζει τη σέλφι), οπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε η «FREDDO» διασκεδάζουν χαμογελαστοί και βγάζουν σέλφι, καθισμένοι σε πριβέ τραπέζι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος με τον Ζακάκη είχαν πάει και το περασμένο Πάσχα στην Ιό γιατί ο δεύτερος έχει ποσοστό στο νυχτερινό μαγαζί απ όπου έβγαλαν και τη σέλφι. Τότε δεν διασκέδασαν μέχρι το πρωί, αλλά όπως λέει και ο λαός ο χρόνος είναι γιατρός.

Ο Γιάννης Ζακάκης βρισκόταν στην παράνομη λέσχη το μοιραίο βράδυ και έχει καταθέσει δύο φορές για το δυστύχημα ενώ ο νεαρός που φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας είναι οικογενειακός φίλος και είχε παραλάβει μαζί με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη το βραβείο του αδικοχαμένου τραγουδιστή την βραδιά των MAD AWARDS.

Τα νεαρά παιδιά το “έκαψαν” όπως μάθαμε το μαγαζί μέχρι το πρώτο φως του ήλιου καθώς έπρεπε άλλωστε να περιμένουν και τον επιστήθιο φίλο του Παντελή και “καμαρινάκια” του που θα έκλεινε ταμεία το πρωί ως συνιδιοκτητης.

14012136_10153804221616475_378618434_n

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!